Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ο αγώνας των Πατρινών δεν θα σταματήσει μέχρι την τελική παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου

Ο αγώνας των Πατρινών δεν θα σταματήσει ...

Του Γιώργου Δρακούλη Προέδρου Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ

Ο αγώνας των Πατρινών φαίνεται να εισακούστηκε επιτέλους στους ιθύνοντες της φαρσοκωμωδίας που παιζόταν τόσο καιρό για το θαλάσσιο μέτωπο εις βάρος της πόλης μας.
Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της πόλης ότι θα τηρηθούν οι δεσμεύσεις και θα παραχωρηθεί το θαλάσσιο μέτωπο στην πόλη της Πάτρας αν και δεν δεσμεύτηκε χρονικά για το πότε θα υπογραφεί η σύμβαση της παραχώρησης, γεγονός που «γεννάει» επιφυλάξεις από μέρους μας.

Επειδή ακριβώς «χορτάσαμε» από μεγάλα λόγια και βαρύγδουπες υποσχέσεις ο αγώνας των Πατρινών δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι την τελική παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου στην πόλη ώστε να αξιοποιηθεί κατάλληλα για το συμφέρον και την ανάπτυξή της, πράγμα που έγκειται στο ορθό και ωφέλιμο σχέδιο αξιοποίησης του θαλάσσιου μετώπου από του αρμόδιους τοπικούς φορείς οι οποίοι πρέπει να σταθούν αντάξιοι των ευθυνών τους.

Στην παράδοση του θαλάσσιου μετώπου στην πόλη της Πάτρας δεν «χωράνε» κομματικές σκοπιμότητες. Πάνω από κάθε πολιτικό συμφέρον βρίσκεται το καλό της πόλη μας!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις