Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

“Με το Δεξί” ο Άγγελος Τσιγκρής στην ευθεία προς τις Εκλογές

“Με το Δεξί” ο Άγγελος Τσιγκρής στην ευθ...

Έκανε την έναρξη του προεκλογικού του αγώνα

Στο ξενοδοχείο “Long Beach” στο Λόγγο Αιγίου μίλησε χθες ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ (δικηγόρος – καθηγητής Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής, παρουσία εξακοσίων (600) περίπου πολιτικών του φίλων από την περιοχή της Αιγιάλειας. Ο υπ. βουλευτής της ΝΔ έκανε την έναρξη του προεκλογικού του αγώνα και ζήτησε τη στήριξη των πολιτικών του φίλων στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Άγγελος Τσιγκρής ενημέρωσε τους παριστάμενους για την εξέλιξη της αίτησης ακύρωσης των φορολογικών μέτρων (της ετήσιας εισφοράς αλληλεγγύης και του ειδικού τέλους επιτηδεύματος) που εκδικάσθηκε στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας στις 4 Νοεμβρίου.

Ο Άγγελος Τσιγκρής, αφού ευχαρίστησε τους φίλους του για τη μαζική τους παρουσία, είπε:

«Η μαζική σας παρουσία αυξάνει το αίσθημα της ευθύνης μου. Θα καταβάλω το σύνολο των δυνάμεων που διαθέτω προκειμένου να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας… Τη δύναμη που μου δίνετε θα την αξιοποιήσω δημιουργικά προς όφελος του τόπου μας και των ανθρώπων του… Θα βάλω τα δυνατά μου να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας για ένα νέο ξεκίνημα με θεμέλιο τη σχέση εμπιστοσύνης με την κοινωνία… Δεσμεύομαι απέναντί σας, να κάνω το καθήκον μου για τον Τόπο, με σοβαρότητα και αίσθημα καθήκοντος…»._

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις