Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιάννης Λουκάκος: «Οι μπόμπιρες είναι πιο καλοί μαθητές από τους μεγάλους»

Γιάννης Λουκάκος: «Οι μπόμπιρες είναι πι...

Διαβάστε τι δήλωσε ο σκληρός κριτής του «Μaster Chef 2»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «ΤV Έθνος» μίλησε ο γνωστός σεφ Γιάννης Λουκάκος για την εμπειρία του με τα παιδιά στο «Master Chef Junior». Ο σεφ είπε ότι απόλαυσε την μαγειρική με τα παιδιά αφού τα θεωρεί καλύτερους μαθητές από τους μεγάλους: «στα παιδιά, μπορείς να περάσεις πολύ πιο εύκολα κάποια πράγματα απ' ό,τι στους μεγάλους. Οι μπόμπιρες είναι πιο καλοί μαθητές από τους μεγάλους».

Ακόμα θυμάται «Ήταν πολύ όμορφη και ιδιαίτερη για μένα. Γεμάτη χρώμα, χαρά, φαντασία, αθωότητα…». Για την παρουσιάστρια του «Master Chef Junior» δεν ξέχασε να μιλήσει ο Γιάννης Λουκάκος: «Η Μαρία προσέγγισε τα παιδιά με γλυκύτητα και έγινε φίλη τους» είπε, λέγοντας έναν καλό λόγο. Τέλος ξεκαθάρισε πως σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίσανε το κόνσεπτ σαν ριάλιτι αφού είχε να κάνει με παιδιά «δεν χρησιμοποιήσαμε σε καμία περίπτωση τα παιδιά, για να κάνουμε ριάλιτι» εξηγώντας «η εικόνα του “Junior” θυμίζει περισσότερο εκπαιδευτική κατασκήνωση».

Τέλος μίλησε και για τις οντισιόν του «ενήλικου» «Μaster Chef 2» αποκαλύπτοντας «οι φετινές συμμετοχές ήταν πιο ουσιαστικές σε σχέση με τις περσινές».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight