Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δ. Τριανταφυλλόπουλος: "Η μικροπολιτική έχει και τα όριά της"!

Δ. Τριανταφυλλόπουλος: "Η μικροπολι...

Δήλωση για το θέμα των σκουπιδιών της "Ξερόλακκας" Πατρών

Στο φλέγον θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Πάτρας και της ρύπανσης που προκλήθηκε στην ευρύτερη περιοχή εξαιτίας της προχθεσινής πυρκαγιάς στον "Χ.Υ.Τ.Α" της Ξερόλακας με άγνωστες  ακόμα συνέπειες για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία, ο Πολιτευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, μετά από επικοινωνία που είχε με αυτοδιοικητικά στελέχη, έκανε την πιο κάτω δήλωση:

"Πριν τις δημοτικές εκλογές, ο σημερινός Δήμαρχος Πατρέων, έδειχνε να έχει τη λύση για το θέμα των σκουπιδιών "στο τσεπάκι" του! Αμέσως μετά την ανάδειξή του στην "καυτή" καρέκλα του Δημάρχου, άρχισε να μην τον  βοηθά η μνήμη του και με παλινωδίες, μισόλογα, γραφειοκρατικές διαδικασίες, χάσιμο χρόνου και ανούσιες πολιτικές κόντρες, οδήγησε τα πράγματα, από τη  μία στην παγιοποίηση της δυσάρεστης όσο κι επικίνδυνης κατάστασης στον "Χ.Υ.Τ.Α" της Ξερόλακας εις βάρος  των εκεί κατοίκων και της πόλης ολόκληρης, από την άλλη δε,  έφτασε σε τραγελαφικές καταστάσεις με αποκορύφωμα την προ ημερών φωτιά!

Η Δημοτική Αρχή δείχνει να  τα' χει χαμένα, το ίδιο και οι "σύντροφοι" στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, που τώρα ούτε καν συνηγορούν για την κήρυξη της περιοχής σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Η Περιφέρεια συνεπικουρούμενη από Δημάρχους, δεν "τρέχει" το θέμα της κατασκευής Εργοστασίου Επεξεργασίας Στερεών Αποβλήτων, παρότι "λεφτά υπάρχουν"! Δηλαδή, Περιφερειάρχης (δοτός και αιρετός) και Δήμαρχος Πατρέων αδυνατούν να κάνουν κάτι.

Κάποτε ο κ. Δήμαρχος "ξεσήκωσε" τους Πατρινούς με μαύρες σημαίες στα διόδια του Ρίου, με την συνδρομή κάποιων που μάλλον  το μετάνιωσαν και "στρίβουν δια της δικαιοσύνης"...χωρίς αντίκρισμα, αλλά για τα κανάλια και τα μάτια του κόσμου!

Η πολιτική έχει καταπέσει στις μέρες μας, η Τοπική Αυτοδιοίκηση απογοητεύει καθημερινά...αλλά η μικροπολιτική πράγματι έχει και τα όριά της, όταν κόσμος απειλείται και μια ολόκληρη περιοχή "βαριανασαίνει"  με τα σκουπίδια.Απαιτείται σύνεση, παραδοχή λαθών επί πολλά  έτη και γρήγορες πρακτικές κινήσεις, πριν το πράγμα φτάσει στο απροχώρητο και είναι εντελώς πάρα πολύ αργά για όλους"!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις