Βαρύ πένθος στην εκκλησιαστική κοινότητα και στο Αρσάκειο Λύκειο
Θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η είδηση του θανάτου του γνωστού καθηγητή και ιεροψάλτη, Στεφάνου Σκαρπέλου.
Ο Στέφανος Σκαρπέλος, επί σειρά ετών συνεργάτης της εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ», άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Δευτέρας, στη θάλασσα των Βραχνεΐκων, ύστερα από ανακοπή καρδιάς. Η απώλειά του σκόρπισε βαθιά θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα και στους συναδέλφους του στο Αρσάκειο Λύκειο, όπου υπηρέτησε με αφοσίωση και υψηλό αίσθημα ευθύνης για τριάντα χρόνια.
Βαρύ πένθος επικρατεί και στην εκκλησιαστική κοινότητα, καθώς για πολλά χρόνια διακονούσε ως ιεροψάλτης στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ισώματος, κερδίζοντας την εκτίμηση και την αγάπη των πιστών.
Η σορός του θα εξεταστεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Κώστας Σβόλης: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Στέφανου Σκαρπέλου
"Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρέων Κώστας Σβόλης, οι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι κι όλα τα μέλη της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για την απώλεια του γνωστού συμπολίτη, θεολόγου Στέφανου Σκαρπέλου.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντα.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr











