Στις λίστες φυσικά αλλά και νομικά πρόσωπα
Η ΑΑΔΕ έδωσε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα λίστες με εκατοντάδες φυσικά και νομικά πρόσωπα που οφείλουν τουλάχιστον 150.000 ευρώ.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ:
- Για τα φυσικά πρόσωπα
- Για τα νομικά πρόσωπα
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΑΑΔΕ δημοσιοποιείται κατάσταση φυσικών προσώπων με:
α) βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή προς το Δημόσιο ανά φυσικό πρόσωπο που υπερβαίνει το ποσό των εκατόν πενήντα χιλιάδων (150.000) ευρώ και η καταβολή της καθυστερεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους κατά την ημερομηνία άντλησης των στοιχείων αυτών από τα πληροφοριακά συστήματα Φορολογίας (TAXIS/EISPRAXIS) και Τελωνείων (ICISnet).
β) βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή προς τον e-Ε.Φ.Κ.Α. ανά φυσικό πρόσωπο που υπερβαίνει το ποσό των εκατόν πενήντα χιλιάδων (150.000) ευρώ και η καταβολή της καθυστερεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους κατά την ημερομηνία άντλησης των στοιχείων αυτών από το πληροφοριακό σύστημα (ΟΠΣ) του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (Κ.Ε.Α.Ο.).
Στις καταστάσεις περιλαμβάνονται μόνο οφειλέτες οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις περί δημοσιοποίησης.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









