Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κραουνάκης για Πρωτοψάλτη: «Με αυτή την κοπέλα έχω ζήσει 20 χρόνια- Δεν μου λείπει»

Κραουνάκης για Πρωτοψάλτη: «Με αυτή την ...

«Μέσα μου, η καρδιά μου είναι άσπιλη για την Πρωτοψάλτη, έγινε μια στραβή σε λάθος ώρα» είπε

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Buongiorno» βρέθηκε καλεσμένος ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις σχέσεις που έχει με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

«Μέσα μου, η καρδιά μου είναι άσπιλη, έγινε μια στραβή σε λάθος ώρα. ΟΚ. Πέρασε και πολύς καιρός εδώ που τα λέμε και ο καθένας ξέρει. Μέσα μου δεν έχω… Με αυτή την κοπέλα έχω ζήσει 20 χρόνια, είμαστε πια 70 χρονών. Αν θέλει ο Θεός και η Παναγία και ξαναβρεθούμε και υπάρχει κάτι…», είπε αρχικά ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Όταν η Φαίη Σκορδά ρώτησε: «Σου λείπει;», ο Σταμάτης Κραουνάκης απάντησε ως εξής: «Όχι. Δεν μου λείπει ο τρόπος της ζωής τους. Έχουμε άλλο τρόπο ζωής. Όχι ότι έχουν κακό αυτοί και καλό εγώ. Επειδή εγώ είμαι πια πολύ άναρχος άνθρωπος στην καθημερινότητα, δεν τα πολύ μπορώ τα ωράρια. Δεν μπορώ. Αυτοί έχουν μάθει με τα ωράρια. Πολλοί άνθρωποι είναι έτσι, ειδικά στο τραγούδι. Αλλά είναι και άλλη δουλειά έτσι».

https://player.glomex.com/integration/1/integration.html?integrationId=40599z13jy9s79xo&playlistId=v-daqeb9s3sq9t

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight