Η οικογένεια της 88χρονης διαπίστωσε στην εκκλησία ότι στο φέρετρο υπήρχε άλλη σορός
Αναστάτωση προκλήθηκε στις οικογένειες δύο γυναικών που έχασαν τις ζωές τους. Η σορός της μίας επρόκειτο να αποτεφρωθεί και της άλλης να ταφεί.
Ωστόσο, οι σοροί μπερδεύτηκαν, με αποτέλεσμα άλλη γυναίκα να σταλεί για αποτέφρωση και άλλη να πάει στην εκκλησία για την τελετή της κηδείας.
Το λάθος αποκαλύφθηκε στη διάρκεια της τελετής της κηδείας 88χρονης, προχθές, στους Μυτιληνιούς της Σάμου. Όταν διαπιστώθηκε ότι στο φέρετρο ήταν η σορός άλλης γυναίκας επικράτησε πανικός.
Μετά από αρκετή ώρα ερευνών από το γραφείο τελετών διαπιστώθηκε ότι η 88χρονη είχε σταλεί κατά λάθος στη Ριτσώνα για καύση. Οι συγγενείς της αναμένουν να τους σταλεί η στάχτη της, ενώ τα μέλη της οικογένειας της άλλης γυναίκας, που υποτίθεται ότι είχε αποτεφρωθεί θα μπουν στη διαδικασία να συνοδέψουν το σωστό αυτή τη φορά άνθρωπο για την καύση.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr