Από κοινού με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών στις 23-5 στις 19.00 με θέμα «Μαζί στην ενημέρωση... αγαπώ τον ήλιο – προστατεύω την υγεία μου»
Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Παράρτημα Πάτρας και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών προσκαλούν το κοινό στην ενημερωτική επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Μαζί στην ενημέρωση...αγαπώ τον ήλιο – προστατεύω την υγεία μου» που θα γίνει την Παρασκευή 23 Μαΐου 2025, & ώρα 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Δελφίνι».
Προεδρείο: Σοφία Γεωργίου, Καθηγήτρια Δερματολογίας Πανεπιστημίου Πατρών,
Αθανάσιος Αργυρίου, Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας Πανεπιστημίου Πατρών.
Ομιλητές θα είναι οι: Χρύσα Οικονόμου, Επιμελήτρια Β’ Δερματολογικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών με θέμα: «Ήλιος και καρκίνος δέρματος»,
Κώστας Καλογερόπουλος, ιατρός Παθολόγος, Πρόεδρος Ι.Ο.Πατρών, Πρόεδρος της Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης της Ε.Ι.Ο. με θέμα: «Ιστιοπλοΐα για όλους παρουσίαση του Τμήματος ΑΜΕΑ του Ι.Ο.Π.».
Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση.
Το Ξενοδοχείο Δελφίνι όπου θα φιλοξενηθεί η ενημερωτική, επιστημονική εκδήλωση βρίσκεται στην Ηρώων Πολυτεχνείου 102, Πάτρα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 23-5-2025 στις 19.00.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr