Ένα βήμα πιο κοντά στην Ελλάδα
Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στην Αθήνα, καθώς η νέα και εν δυνάμει Πρέσβης των ΗΠΑ στη χώρα μας, αποφοίτησε από την Σχολή των Πρέσβεων (Ambassador School).
Σε ανάρτηση που έγινε στο twitter από τον δημοσιογράφο Μάθιου Μπόιλ, φαίνεται η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ να κρατά περήφανα το πτυχίο της, επιβεβαιώνοντας πως σύντομα θα ανακοινωθούν και επίσημα τα νέα της καθήκοντα.
«Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ αποφοίτησε από τη Σχολή των Πρέσβεων. Σύντομα θα επικυρωθεί ως Πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα — μετά την ακρόαση επικύρωσης του διορισμού της θα ψηφιστεί από την Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων και στη συνέχεια από την ολομέλεια της Γερουσίας», έγραψε ο δημοσιογράφος.
Βατικανό: Οι 133 καρδινάλιοι κλειδώνονται στην Καπέλα Σιστίνα για να εκλέξουν νέο Πάπα
Καιρός: Επιμένει και σήμερα η ζέστη με τη σκόνη
Στα πρόθυρα του πολέμου Ινδία-Πακιστάν: Αφορμή αποτέλεσε ο θάνατος 26 τουριστών στο Κασμίρ
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










