Τον Αύγουστο επρόκειτο να συνταξιοδοτηθεί
Θλίψη στην τοπική εκπαιδευτική κοινότητα προκάλεσε ο θάνατος του μαθηματικού Δημήτρη Παναγιωτόπουλου.
Στη συλλυπητήρια ανακοίνωση της η Α' ΕΛΜΕ Αχαΐας αναφέρει:
Με βαθιά θλίψη η εκπαιδευτική κοινότητα της Αχαΐας αποχαιρετά έναν ακόμη εν ενεργεία συνάδελφο, τον Μαθηματικό ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, που «έφυγε» από κοντά μας.
Ο συνάδελφος Παναγιωτόπουλος υπηρέτησε για πολλά χρόνια τη Δημόσια εκπαίδευση. Τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στο ΓΕΛ Δεμενίκων και τον Αύγουστο επρόκειτο να συνταξιοδοτηθεί.
Συνάδελφος ευσυνείδητος, τον χαρακτήριζε το ήθος του, η έμφυτη ευγένεια, η συμπεριφορά χαμηλών τόνων, η αγάπη του για τα παιδιά και το σχολείο.
Το ΔΣ της Α΄ΕΛΜΕ Αχαΐας εκ μέρους όλων των εκπαιδευτικών εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.
Στη μνήμη του συναδέλφου Παναγιωτόπουλου Δημήτρη, η ΕΛΜΕ αντί για στεφάνι θα καταθέσει χρηματικό ποσό σε κοινωφελές ίδρυμα της περιοχής.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr