Εκπρόσωπος της αστυνομίας τόνισε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για τρομοκρατικό κίνητρο πίσω από το συμβάν
Ένας μαθητής λυκείου σκοτώθηκε σήμερα και τρεις ακόμη τραυματίστηκαν έπειτα από επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο στην πόλη Ναντ, ανακοίνωσε η αστυνομία της Γαλλίας.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας τόνισε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για τρομοκρατικό κίνητρο πίσω από το συμβάν.
Δράστης φέρεται να είναι ένας 15χρονος μαθητής, ο οποίος ακινητοποιήθηκε από τους καθηγητές πριν φτάσουν οι αστυνομικοί, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ένας μαθητής λυκείου εισήλθε στους χώρους της Notre-Dame-de-Toutes-Aides οπλισμένος με μαχαίρι.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr