ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

SPOTLIGHT

/

Ήβη Αδάμου: Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή τη στιγμή

Ήβη Αδάμου: Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή τη στιγμή

«Ο έρωτας δεν χάνεται, δεν είναι κάτι που μπορείς να το παραμερίσεις» δήλωσε η νεαρή τραγουδίστρια

Η Ήβη Αδάμου μίλησε στο περιοδικό “Down Town” για το Πανεπιστήμιο που πέρασε, για την συνεργασία της με τον τραγουδιστή από το συγκρότημα Μέλισσες, για το αν προλαβαίνει να ερωτευθεί αλλά και για το αν βιάζεται να γίνει γυναίκα! Η γνωστή τραγουδίστρια πέρασε στην Κοινωνιολογία και να τι λέει η ίδια:

“Έδωσα παγκύπριες εξετάσεις για να περάσω στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και τα πήγα πολύ καλά. Με το γενικό βαθμό περνάω. Απλώς περιμένω να έρθει η ώρα να συμπληρώσω την σχετική δήλωση για τη σχολή.”

Για τον Χρήστο Μάστορα, τον τραγουδιστή από το συγκρότημα Μέλισσες, με τον οποίο κάνει συναυλίες μαζί είπε: “Πρώτα απ' όλα θέλω να σου πω ότι ο Χρήστος έχει υπέροχη φωνή, μία από τις αγαπημένες μου ελληνικές φωνές. Από εκεί και πέρα έχει επίσης και εξαιρετική τεχνική, τρομερό αφτί και έτσι μπορώ και μαθαίνω από αυτόν.”

Όσον αφορά τον έρωτα αποκάλυψε: “Ο έρωτας δεν χάνεται, δεν είναι κάτι που μπορείς να το παραμερίσεις. Έρχεται αναπάντεχα από εκεί που δεν το περιμένεις. Ο έρωτας θα υπάρχει πάντα και γι' αυτό δεν θα σταματήσουν ποτέ να γράφονται τραγούδια γι' αυτόν, το ελπίζω τουλάχιστον.”

Τέλος η Ήβη αποκάλυψε ότι όταν ερωτευθεί θα το διαχειριστεί με χιούμορ όσον αφορά τα μέσα ενημέρωσης: “Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή την στιγμή, αλλά ξέρω πως όταν θα γίνει θα είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό. Γι' αυτό θα το διαχειριστώ με ειλικρίνεια και χιούμορ.”

 

Σχόλια

Spotlight