Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Στον αέρα" το 30ο Φεστιβάλ Πάτρας - Κινδυνεύει να ακυρώσει τις εκδηλώσεις του

"Στον αέρα" το 30ο Φεστιβάλ Πά...

Υπενθυμίζουμε ότι φιλοξενεί κάθε χρόνο τις παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου

Tον ορατό κίνδυνο να μην πραγματοποιηθεί το 30ο Φεστιβάλ - Πάτρας για πρώτη φορά στην ιστορία του, επισημαίνει με σημερινή ανακοίνωσή του ο ΟΚΠΕ. Αναλυτικά αναφέρεται:

"Ο Οργανισμός Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στα πλαίσια του εορτασμού των 30 χρόνων από την ίδρυση του και του επετειακού 30ου Φεστιβάλ Πάτρας 2011 – Θεσμός Αρχαίου Δράματος ολοκλήρωσε τον προγραμματισμό του.

Ο Οργανισμός από τις ιδρύσεως του το 1981 έχει επιτελέσει ένα πολύ σημαντικό έργο το οποίο τυγχάνει της καθολικής αναγνώρισης του κοινού και συνέβαλε τα μέγιστα στις προσπάθειες της πολιτείας για αναβάθμιση στον Πολιτιστικό και Τουριστικό τομέα και ανάπτυξη στην Περιφέρεια.

Πλήθος, εξαιρετικά σημαντικών εκδηλώσεων, έχουν φιλοξενηθεί στο Φεστιβάλ αυτά τα 30 χρόνια μέσα από την σκηνή του καταπληκτικού ιστορικού μας μνημείου του Ρωμαϊκού Ωδείου Πατρών, των Κάστρων Ρίου και Πάτρας καθώς και πολλών άλλων χώρων.

Στα επαναλαμβανόμενα αιτήματα μας για βοήθεια καμία απάντηση δεν λάβαμε εγγράφως, ούτε θετική ούτε αρνητική από τους τοπικούς φορείς. Κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για έναν τόσο σημαντικό και επιτυχημένο θεσμό. Το Επιμελητήριο Αχαΐας, η εταιρεία DUR και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ είναι οι μόνοι που μας έχουν βοηθήσει έως τώρα φέτος.

Απευθύνουμε μία τελευταία έκκληση για βοήθεια καθώς ο Οργανισμός Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων αντιμετωπίζει πρόβλημα λειτουργίας και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την μη πραγματοποίηση του επετειακού 30ου Φεστιβάλ Πάτρας 2011 – Θεσμός Αρχαίου Δράματος καθώς δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για τα λειτουργικά μας έξοδα, ούτε για την έκδοση του έντυπου υλικού του Φεστιβάλ".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture