Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μέμος Μπεγνής: "Δεν θα ξεκατινιστώ σαν την Νίνα Λοτσάρη"

Μέμος Μπεγνής: "Δεν θα ξεκατινιστώ ...

Τι είπε για την σόουγουμαν

Για την διαμάχη του με την πατρινή σόουγουμαν Νίνα Λοτσάρη που πήρε μεγάλες διαστάσεις μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Μέμος Μπεγνής στο ένθετο της εφημερίδας «Έθνος», «Radar!». «Εγώ δεν βγήκα να ξεκατινιαστώ σαν τη Λοτσάρη.

Όταν ρωτήθηκα είπα απλώς ότι δεν θα ήθελα να δουλέψω με την ίδια και τον σύζυγό της-επιχειρηματία της δουλειάς ξανά. Δεν ήταν ευτυχής συνεργασία-το αντίθετο- και είπα μόνον ότι δεν θα επιθυμούσα να ξαναβρεθώ σε δουλειά με εκείνη, η οποία έκανε δηλώσεις που απαξιώ να σχολιάσω! Προχωρώ μπροστά και δεν κοιτάζω πίσω. Ετοιμάζουμε κάτι ξεχωριστό με τον Πάνο Αμαραντίδη, κάτι που θα έχει πολύ τραγούδι, σε ένα ηθοποιών-τραγουδιστών, με καλό χιούμορ. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι στο οποίο να περνά καλά ο κόσμος. Το σχεδιάζουμε, το οργανώνουμε και ψάχνουμε τον κατάλληλο μουσικό χώρο για αυτό το καινούριο στοίχημα», δήλωσε ο 36χρονος ηθοποιός.

Σχολίασε επίσης και το «Dancing With the stars» λέγοντας: «Δεν με εκφράζουν αυτά τα shows αι δεν μου πηγαίνει διόλου η αισθητική τους. Προωθούν ένα lifestyle που δεν δένει καθόλου με τα όσα βιώνουμε. Δεν μπορεί ο άλλος να μη έχει να φάει και να τον φλομώνεις στην ψεύτικη παγιέτα και το φτερό!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight