Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Αμαλιάδα Νάσος Νασόπουλος Πατρινό Καρναβάλι 2025
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έπαυλη αξίας 3 εκατ. δολαρίων τυλίχθηκε στις φλόγες– Τηγάνιζαν γαλοπούλα στο γκαράζ της οικίας– ΦΩΤΟ

Έπαυλη αξίας 3 εκατ. δολαρίων τυλίχθηκε ...

Στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ

Μια καταστροφική φωτιά έπληξε ένα πολυτελές σπίτι στο Κονέκτικατ στις ΗΠΑ την Ημέρα των Ευχαριστιών, καθώς επιχείρησαν να τηγανίσουν γαλοπούλα μέσα στο γκαράζ, σύμφωνα με την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία.

Οι ένοικοι της κατοικίας επιχείρησαν να τηγανίσουν τη γαλοπούλα για το γιορτινό τραπέζι το απόγευμα της Πέμπτης, όταν το γκαράζ τυλίχθηκε στις φλόγες, με τη φωτιά να εξαπλώνεται γρήγορα στο υπόλοιπο σπίτι, ανέφερε η Εθελοντική Πυροσβεστική Υπηρεσία του Weston.

Οι Αρχές συνεχίζουν να ερευνούν τα αίτια της φωτιάς.

Φωτογραφίες και βίντεο από τη σκηνή δείχνουν το σπίτι, αξίας σχεδόν 3 εκατομμυρίων δολαρίων, να φλέγεται ολοσχερώς, ενώ οι πυροσβέστες κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να κατασβέσουν τη φωτιά.

Η Πυροσβεστική δήλωσε ότι οι προσπάθειες κατάσβεσης παρεμποδίστηκαν από τις επικίνδυνες συνθήκες λόγω της φωτιάς και την κατάρρευση μέρους της κατασκευής.

Η κατάσταση επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο όταν ένα όχημα πέρασε πάνω από τον σωλήνα παροχής νερού, διακόπτοντας τη ροή του για αρκετά λεπτά, γεγονός που δυσχέρανε περαιτέρω το έργο των πυροσβεστών.

Η πυρκαγιά τέθηκε τελικά υπό έλεγχο έπειτα από 16 ώρες. Παρότι δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, η έπαυλη των 930 τετραγωνικών μέτρων κρίθηκε ακατοίκητη.

Το σπίτι ανήκει στον Διευθυντή της εταιρείας «Tweedy, Browne», Τόμας Χ. Σρέιγκερ, σύμφωνα με τα δημόσια αρχεία. Τη στιγμή της πυρκαγιάς, περίπου 25 άτομα βρίσκονταν μέσα στο σπίτι για να γιορτάσουν την Ημέρα των Ευχαριστιών.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις