Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σκάνδαλο στο Μονακό: Παραλίγο να το σκάσει η νύφη πριν το γάμο με τον πρίγκιπα Αλβέρτο!

Σκάνδαλο στο Μονακό: Παραλίγο να το σκάσ...

Πανικός στο παλάτι του Μονακό! Η μέλλουσα πριγκίπισσα πήγε να το σκάσει λίγο πριν το γάμο.

Λίγα 24ώρα πριν αρχίσει η μεγάλη γιορτή στο Μονακό για το γάμο του πρίγκιπα Αλβέρτου και της αγαπημένης του Σαρλίν Γουίτστοκ, παραλίγο να ματαιωθούν όλα. Ο λόγος; Η μέλλουσα νύφη θέλησε να το σκάσει όταν έμαθε πως ο γαμπρός ήταν “άτακτος”!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού “L’ Express”, η μέλλουσα πριγκίπισσα ενοχλήθηκε με τα όσα έμαθε για το παρελθόν του αγαπημένου της και θέλησε να ματαιώσει το γάμο. Όπως αναφέρει το περιοδικό, κατόπιν βασιλικής εντολής η αστυνομία σταμάτησε την πρωταθλήτρια κολύμβησης στο αεροδρόμιο της Νίκαιας την περασμένη Τρίτη, όταν προσπάθησε να επιστρέψει στο σπίτι της, στη Νότια Αφρική, με εισιτήριο χωρίς επιστροφή.

Η 33χρονη έπαθε σοκ όταν έμαθε ότι οι φήμες πως ο πρίγκιπας Αλβέρτος έχει ένα εξώγαμο παιδί με την αεροσυνοδό Nicole Coste. Τελικά, όμως, δέχτηκε απρόθυμα να μείνει, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να εκπληρώσει την άσκηση των καθηκόντων της!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight