Πολλές χιλιάδες θα είναι οι επισκέπτες από την Ρουμανία
Πτήσεις από το Ισραήλ και το Τελ Αβίβ θα προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Αράξου, όπως όλα δείχνουν, από τις 20 Ιουνίου με της πτήσεις να συνεχίζονται μέχρι και τον Οκτώβριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr τις επόμενες μέρες θα υπάρξει οριστικοποίηση, ωστόσο σύμφωνα με την εταιρεία που εξυπηρετεί το συγκεκριμένο κοινό το πλάνο είναι να υπάρχουν πτήσεις κάθε Πέμπτη και Κυριακή.
Να σημειώσουμε ότι πέρσι έφτασαν στο αεροδρόμιο του Αράξου 13.600 τουρίστες από το Ισραήλ. «Αν και περιμέναμε ότι λόγω του πολέμου δεν θα έχουμε εισόδους από εκεί, φαίνεται ότι τα πράγματα θα πάνε διαφορετικά τελικά. Δεν έχουμε εικόνα για το πόσοι θα έρθουν φέτος αλλά θα υπάρξει ένα κοινό τουριστών από εκεί, όπως μαθαίνουμε» λέει στο thebest.gr ο αερολιμενάρχης Γιώργος Γουβίτσας.
Πολλές χιλιάδες θα είναι οι επισκέπτες από την Ρουμανία καθώς φτάνουν τους 10.000 χιλιάδες ενώ 4.000 επισκέπτες έρχονται από Λιθουανία και Λετονία. «Από αυτές τις χώρες υπάρχει μία αύξηση 130% σε σχέση με πέρσι ενώ φέτος οι πτήσεις για τον Ιούνιο είναι διπλάσιες σε σχέση με τον Μάιο και συνεχίζουμε με μία αυξητική πορεία» λέει ο κ. Γκουβίτσας.
Να σημειώσουμε ότι σε τουριστικό επίπεδο ο Άραξος και η Δυτική Ελλάδα δεν επηρεάζονται όπως και να έχει από την πτώχευση του γερμανικού τουριστικού Κολοσσού FTI, αν και οι πτήσεις από Γερμανία είναι πολλές, καθώς η εταιρεία δραστηριοποιούνταν σε Κρήτη, Κω Κέρκυρα και Ρόδο
Μαγνησία: Εντείνεται η ανησυχία για τη σαλμονέλα που βρέθηκε στο δίκτυο ύδρευσης
Ποια είναι τα top brands στην Ελλάδα - Η Πατρινή εταιρεία που "φιγουράρει" στις λίστες
ΑΑΔΕ: Λουκέτο 48 ωρών σε γνωστό καφέ-εστιατόριο της Βάρκιζας
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr












