Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η p-consulting.gr συμμετείχε με επιτυχία στις Ημέρες Καριέρας του ΕΑΠ

Η p-consulting.gr συμμετείχε με επιτυχία...

Ένας θεσμός για το Γραφείο Διασύνδεσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ)

Η γνωστή Πατρινή εταιρεία p-consulting.gr ήταν από τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν και φέτος στις Ημέρες Καριέρας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), που πραγματοποιήθηκαν στις 25 Μαϊου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοργάνωση των Ημερών Καριέρας έχει γίνει πλέον θεσμός για το Γραφείο Διασύνδεσης του ΕΑΠ, παρέχοντας μια μοναδική ευκαιρία για τους φοιτητές και αποφοίτους να έρθουν σε επαφή με την αγορά εργασίας. Μάλιστα, η φετινή εκδήλωση έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας και τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών ΑΕ.

Από τη μεριά της, η p-consulting.gr συμμετείχε ενεργά στις Ημέρα Καριέρας και οι άνθρωποί της είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να αξιολογήσουν πολλούς υποψηφίους, κάτι εξαιρετικά σημαντικό για την επιλογή νέου προσωπικού. Μιλώντας με τους υπεύθυνους της εταιρείας, μας επεσήμαναν την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης και τον εξαιρετικό χώρο που παραχωρήθηκε από το λιμάνι, κάτι που συνέβαλε στην επιτυχία της όλης προσπάθειας. Μέσα από τις συνεντεύξεις και την αλληλεπίδραση με τους υποψηφίους, η p-consulting.gr μπόρεσε να αναγνωρίσει ταλέντα και να εξετάσει τις δυνατότητες συνεργασίας με νέους επαγγελματίες που διαθέτουν τις απαραίτητες δεξιότητες και προσόντα.

Αναμφισβήτητα, η συμμετοχή σε τέτοιες εκδηλώσεις είναι ζωτικής σημασίας για τις επιχειρήσεις, καθώς τους επιτρέπει να έχουν άμεση επαφή με νέους ταλαντούχους επαγγελματίες και να επιλέξουν τους κατάλληλους υποψηφίους που θα ενταχθούν στο δυναμικό τους. Επιπλέον, οι φοιτητές και οι απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τις επιχειρήσεις, να κατανοήσουν καλύτερα τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας και να προσαρμόσουν ανάλογα τις δεξιότητές τους.Η επιτυχία αυτών των εκδηλώσεων υπογραμμίζει τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ πανεπιστημίων και επιχειρήσεων. Έτσι, οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά μέσα για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Η εταιρεία p-consulting.gr, με την πολυετή εμπειρία της σε συνεργασίες μεταξύ επιχειρήσεων και πανεπιστημίων, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό το πλαίσιο. Παράλληλα, η ενεργή συμμετοχή της εταιρείας σε ευρωπαϊκά προγράμματα και έργα είναι απόδειξη της δέσμευσής της για την προώθηση της εκπαίδευσης και της καινοτομίας μέσω της συνεργασίας με ακαδημαϊκά ιδρύματα. Μέσα από αυτές τις συνεργασίες, η p-consulting.gr συμβάλλει στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων και στη δημιουργία ευκαιριών για τους νέους να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους σε πραγματικές επιχειρηματικές προκλήσεις.

Επιπλέον, η συμμετοχή της p-consulting.gr στις Ημέρες Καριέρας του ΕΑΠ στην Πάτρα αποτελεί ακόμη ένα παράδειγμα της δέσμευσής της να υποστηρίζει την επαγγελματική αποκατάσταση των φοιτητών και όχι μόνο, να προάγει τη συνεργασία μεταξύ ακαδημαϊκής κοινότητας και επιχειρήσεων.

Αναμφίβολα, η επιτυχία των Ημερών Καριέρας και η εμπλοκή εταιρειών όπως η p-consulting.gr υπογραμμίζουν τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ πανεπιστημίων και επιχειρήσεων, δημιουργώντας ένα φωτεινό μέλλον για τους νέους επαγγελματίες και προωθώντας την καινοτομία, τη συνεργασία και την αριστεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά