Ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις της Στεφανί Φραπάρ στην αναμέτρηση
Μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – Άρης για τον τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας, οι Θεσσαλονικείς δεν παρέλαβαν τα μετάλλια τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις της Στεφανί Φραπάρ στην αναμέτρηση.
Ο επεισοδιακός τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Παναθηναϊκός – Άρης, στον οποίο η ρέφερι του αγώνα Στεφανί Φραπάρ χρειάστηκε συνοδεία για να μεταβεί στα αποδυτήρια, είχε και άλλο απρόοπτο κατά την διάρκεια της απονομής των μεταλλίων.
Και αυτό διότι οι παίκτες του Άρη δεν παρέλαβαν τα μετάλλια τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να «σηκώσουν» κατευθείαν το τρόπαιο.
Μια ασυνήθιστη εξέλιξη, η οποία έρχεται να προστεθεί στο ήδη βαρύ κλίμα του αγώνα.
Μάλιστα κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης αναφέρθηκε ότι μετά από διαβούλευση των αρμόδιων αρχών, τελικά οι Θεσσαλονικείς θα πάρουν τα μετάλλια των φιναλίστ.
Καιρός: Μεταβολή εξπρές με βροχές, καταιγίδες και ανέμους- Με 36άρια κάνει ποδαρικό ο Ιούνιος
Επιστροφή φόρου και ΦΠΑ - Πώς ελέγχονται επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr












