Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του φιλμ «The Smashing Machine» με έναν αγνώριστο Ντουέιν Τζόνσον

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του φιλμ «The Sma...
Μαρτάτος Tάκης

Είναι μία βιογραφική ταινία από την A24 όπου ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται τον θρυλικό πρωταθλητή των ΜΜΑ, Μαρκ Κερ - Mark Kerr

Ο 52χρονος Αμερικανός ηθοποιός Ντουέιν Τζόνσον - Dwayne Johnson ή The Rock όπως τον λένε πολλοί λόγω του ύψους και του μυώδους σώματος του, πρωταγωνιστεί σε μία ταινία όπου είναι αγνώριστος.

Ο λόγος για το φιλμ «The Smashing Machine» του Benny Safdie όπου συμπρωταγωνιστεί η υποψήφια φέτος για Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου για το «Οπενχάιμερ», Έμιλι Μπλαντ - Emily Blunt, την οποία αυτόν τον καιρό βλέπουμε στο πλευρό του Ράιαν Γκόσλινγκ στον «Κασκαντέρ» που προβάλλεται & στην Πάτρα.

Ο Ντουέιν Τζόνσον και η Έμιλι Μπλαντ συνεργάζονται ξανά στη μεγάλη οθόνη μετά το «Jungle Cruise» του Ζομ Κολέ Σέρα το 2021.

Το «The Smashing Machine» είναι μία βιογραφική ταινία από την A24 όπου ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται τον θρυλικό πρωταθλητή των ΜΜΑ, Μαρκ Κερ (Mark Kerr) και στην πρώτη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από τα γυρίσματα φαίνεται αγνώριστος. Για τις ανάγκες του ρόλου χρειάστηκε ο Ντουέιν Τζόνσον να βάλει προσθετικά στο πρόσωπο και μία μαύρη περούκα.

Όπως αναφέρει το Deadline, η ταινία αφηγείται την χωρίς όρια ιστορία του πρωταθλητή, συμπεριλαμβανομένων των «αγώνων του με τον εθισμό, τη νίκη, την αγάπη και τη φιλία». H Οσκαρική ηθοποιός Έμιλι Μπλαντ υποδύεται τη σύζυγο του αθλητή Ντον Στέιπλς (Dawn Staples) η οποία «αγωνίζεται να βρει τη θέση της μέσα στον χαοτικό και αντιφατικό κόσμο του Mαρκ».

Σε αναρτησή του στο Instagram o 52χρονος σούπερ σταρ που πρόπερσι έπαιξε τον Black Adam της DC Comics στον κινηματογράφο, μοιράστηκε το στιγμιότυπο από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων προκαλώντας τον θαυμασμό για την επιτυχημένη όπως δείχνει, μεταμόρφωση.

Να προσθέσουμε όπως διαβάσαμε στο variety, πως το φιλμ “The Smashing Machine” σηματοδοτεί την πρώτη, σόλο σκηνοθετική προσπάθεια του Βenny Safdie, ο οποίος μαζί με τον αδελφό του Josh είχαν υπογράψει για λογαριασμό της εταιρείας A24, τα indie hits “Good Time” και “Uncut Gems” (είχε πρωταγωνιστήσει ο Άνταμ Σάντλερ). Ακόμα ο Benny Safdie είχε παίξει μαζί με την Blunt στην Οσκαρική ταινία του Christopher Nolan “Opppenheimer”.

Ο Ντουέιν Ντάγκλας Τζόνσον, γνωστός και με το παρατσούκλι, The Rock, είναι Αμερικανός ηθοποιός, τραγουδιστής, παραγωγός και επαγγελματίας παλαιστής, καθώς και πρώην ποδοσφαιριστής του Καναδικού και Αμερικανικού ποδοσφαίρου. Έχει γεννηθεί στι 2 Μαΐου 1972 στο Χέιγουαρντ της Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture