Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έσπασαν με πέτρες τα τζάμια στις πόρτες των αποθηκών του Ι.Ν. Μυροφόρων

Πάτρα: Έσπασαν με πέτρες τα τζάμια στις ...

Μόνιμα τα προβλήματα παραβατικότητας στην περιοχή της Εγλυκάδας

Δεν έχει τέλος η παραβατικότητα στην περιοχή της Εγλυκάδας.

Μάλιστα από τη Μεγάλη Εβδομάδα μέχρι και χθες έχουν καταγραφεί πολλά περιστατικά μικροκλοπών αλλά και διαρρήξεων που για μια ακόμη φορά "δοκιμάζουν" την υπομονή των κατοίκων της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα περιγράφει στην σελίδα "Εγλυκάδα" του facebook ο διαμερισματικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Γκίρης άγνωστοι έσπασαν με πέτρες τις τζαμαρίες στις πόρτες που βρίσκονται οι αποθήκες του Ιερού Ναού Μυροφόρων.

Με βάση όσα αναφέρει, "οι «άγνωστοι» δεν είναι και τόσο άγνωστοι, αλλά γνωστοί«Καί ενώ περάσαμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο στο εκκλησάκι τών “Μυροφόρων” με εσπερινούς – αρτοκλασίες – θεία κηρύγματα – ποιήματα και γιορτή τής Μητέρας…. δεν έλειψαν και οι παραβατικότητες από τούς γνωστούς – άγνωστους (πού όλοι γνωρίζουμε τελικά). Έτσι λοιπόν την επόμενη μέρα γνωστοί – άγνωστοι επισκέπτες έσπασαν με πέτρες  τις αποθήκες του ναού! Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό είχαν πάλι κάνει το ίδιο αλλά με τον ναό αυτή την φορά  και με λεία το ιερό Ευαγγέλιο!! Και η ζωή συνεχίζεται…. χωρίς να γίνεται κάτι….! ΥΠΟΜΟΝΗ… μόνο αυτό μας έμεινε!!" σημειώνει.


 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις