Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

FOOD

/

Βράβευση της μπύρας AMMOUSA στα ετήσια Ελληνικά Βραβεία Μπύρας 2024

Βράβευση της μπύρας AMMOUSA στα ετήσια Ε...

Στα Greek Beer Awards 2024 βραβεύτηκαν οι top της μπίρας

Στο πλαίσιο του World of Beer Festival πραγματοποιήθηκε η απονομή των Greek Beer Awards για το 2024, την Παρασκευή 10 Μαΐου στο Innovathens της Τεχνόπολης.

Την πρώτη μέρα του φεστιβάλ όλα τα φώτα ήταν στραμμένα στο ετήσιο ραντεβού της ανακοίνωσης των νικητών των διαφορετικών τύπων και κατηγοριών ζύθου.

Την βραδιά παρουσίασε η Μυρσίνη Σπανέλη, barlady και brand ambassador για το ελληνικό Grace Gin και την εταιρεία LKC, η οποία πλαισιώθηκε από εκλεκτούς συναδέλφους της, δημιουργώντας μια κεφάτη ατμόσφαιρα και αποδεικνύοντας πως ο ζύθος και τα μπαρ είναι άρρηκτα συνδεδεμένα.

Τα Greek Beer Awards είναι ένας διεθνής διαγωνισμός που απευθύνεται σε ζυθοποιίες από την Νοτιοανατολική και Ανατολική Ευρώπη, όπως και σε ζυθοποιίες από χώρες της Μεσογείου, 32 χώρες στο σύνολο.

Τα Greek Beer Awards πραγματοποιήθηκαν φέτος για 7η χρονιά και αποτελούν το μοναδικό διαγωνισμό στη χώρα μας κατά τη διάρκεια του οποίου οι βαθμολογίες και οι βραβεύσεις πραγματοποιούνται μετά από τυφλή γευστική δοκιμή από έγκριτους γευσιγνώστες από όλη τη Ευρώπη οι οποίοι έρχονται στη χώρα μας για αυτό το σκοπό. Τα Greek Beer Awards τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής και του Ελληνοιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

Χορηγός είναι η Fermentis by Lesaffre.

Συνολικά βραβεύτηκαν 47 ετικέτες όπου συμμετείχαν ζυθοποιίες από Ελλάδα, Βουλγαρία, Τουρκία, Ισραήλ, Ιταλία και Πολωνία.

Βρείτε όλους τους νικητές στο https://greekbeerawards.eu/winners/

Η πατρινή δημιουργία AMMOUSA μπύρα για άλλη μία φορά βραβεύτηκε και ξεχώρισε για την γεύση της και την ποιότητά της. Είναι συνολικά το δέκατο πέμπτο (15) βραβείο που κερδίζει και έχει βάλει σκοπό να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Η AMMOUSA είναι πλέον σε διάφορες επιλεγμένες κάβες & εστιατόρια  σε Πάτρα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Ναύπλιο, Καλαμάτα, Κρήτη, Κέρκυρα, Μύκονο, Πόρο, Άνδρο, Κεφαλλονιά, Ρόδι, Λευκάδα, Ζάκυνθο και συνεχίζει…... Μάλιστα επιλέχθηκε και τοποθετήθηκε και στον κατάλογο του Hilton Athens Hotel για το 2019,  στην Σπονδή (2 αστέρια Michelin), στο Merceri Restaurant (Michelin 2022, 2023) και σε αρκετά ακόμη εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας ανά την Ελλάδα. Επίσης έχει ταξιδέψει και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε Σιγκαπούρη, Λονδίνο, Αυστρία και Γερμανία. Τέλος το επόμενο διάστημα θα είναι και στην αγορά του Hong Kong και της Κύπρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life