Θα μιλήσει σε ημερίδα για το δημογραφικό στις 7μμ
Στην Πάτρα θα βρεθεί σήμερα η Γενική Γραμματέας Δημογραφικής και Στεγαστικής Πολιτικής, Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Δρ Μαρίνα Στέφου, η οποία είναι κεντρική ομιλήτρια της ημερίδας με θέμα: «Δημογραφικό: Καμπανάκι κινδύνου! Η Ελλάδα γερνάει – Αναγκαιότητα και πρωτοβουλίες» που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» (Ρήγα Φεραίου 106).
Η κα Στέφου θα παρουσιάσει τους άξονες του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για το Δημογραφικό.
Την ημερίδα που διοργανώνεται με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα χαιρετίσουν ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Χαράλαμπος Μπονάνος, ο αντιπεριφεριάρχης Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής, Γεωργία Ντάτσικα και η αντιδήμαρχος Υγείας Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων Βίβιαν Σαμούρη.
Ομιλητές είναι οι:
– Βύρων Κοτζαμάνης, Καθηγητής Δημογραφίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με θέμα: “Οικογένεια, γονιμότητα και παιδιά στην Ελλάδα και την Ευρώπη”
-Iωάννης Βενέτης, πρόεδρος στο Τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πατρών, καθηγητής με θέμα: “Δημoγραφικό πρόβλημα. Που βρισκόμαστε, τι κάνουμε;”
-Αναστασία Μανωλοπούλου, πρόεδρος της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων. Συζήτηση – Κλείσιμο.
Τέλος η οδήγηση για τους 70χρονους- Τι αλλάζει στους μεγαλύτερους οδηγούς
Καιρός: Εισβολή αφρικανικής σκόνης από αύριο – Απογειώνεται η θερμοκρασία
Ίλιον: Αγωνία για την τύχη των 4 παιδιών που έπεσαν θύματα γονικής αρπαγής
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr











