Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε βαρύ κλίμα το μνημόσυνο της Κυριακής Γρίβα: «Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι», ζητά ο πατέρας της

Σε βαρύ κλίμα το μνημόσυνο της Κυριακής ...

«Μακάρι η Κυριακή μου να είναι το τελευταίο θύμα που έφυγε έτσι φριχτά», είπε

Σε κλίμα θλίψης και βαθιάς οδύνης τελέστηκε το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα.

Ο πατέρας της 28χρονης κοπέλας ζητά να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

«Στη μνήμη της κόρης μου και σε όλον αυτόν τον κόσμο που είναι θλιμμένοι σήμερα εδώ να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Και θέλω όλα τα παιδιά, όλα τα αγόρια, τα κορίτσια, οι γυναίκες, όταν έχουν πρόβλημα να μιλάνε στους γονείς τους και στους φίλους τους, και να μην έχουμε άλλο τέτοιο θύμα. Μακάρι η Κυριακή μου να είναι το τελευταίο θύμα που έφυγε έτσι φριχτά».

Από την πλευρά της, η δικηγόρος της οικογένειας Ελένη Μαζαράκη σημείωσε ότι «βρίσκεστε τόσο κοντά στην οικογένεια και πραγματικά στηρίζετε τον αγώνα μας για να μπορέσει αυτό το κορίτσι, που έφυγε τόσο φριχτά, να δικαιωθεί. Θα πρέπει οι κατηγορούμενοι να τιμωρηθούν όπως πρέπει».

Η συγκεκριμένη γυναικοκτονία προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, όταν δημοσιοποιήθηκε ο διάλογος που είχε η 28χρονη Κυριακή, με τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης, μόλις λίγα λεπτά προτού πέσει νεκρή από τον πρώην σύντροφό της. Σε αυτή τη συνομιλία, η Κυριακή ζητά να μεταφερθεί σπίτι της με περιπολικό, καθώς φοβόταν για τη ζωή της και ο αστυνομικός απαντά ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Για την υπόθεση «τρέχει» Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) που διαπιστώνει ευθύνες σε συγκεκριμένα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ που είχαν εμπλοκή το μοιραίο βράδυ της 1ης Απριλίου στο συμβάν, στους Αγίους Αναργύρους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις