Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Αντιπεριφερειάρχης Γεωργία Ντάτσικα επισκέφθηκε κοινωνικές δομές για τις άγιες ημέρες του Πάσχα

Η Αντιπεριφερειάρχης Γεωργία Ντάτσικα επ...

Η κ. Ντάτσικα επισκέφθηκε δομές στη Ναύπακτο, στη Γαστούνη ενώ στην Πάτρα μετέβη στο Άσυλο Ανιάτων στην πλ. Παντοκράτορος

Επίσκεψη αγάπης σε κοινωνικές δομές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, πραγματοποίησε την Μ. Τρίτη 30-4 και την Μ. Τετάρτη 1-5-2024, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας Γεωργία Ντάτσικα εν όψει των ημερών του Πάσχα.

Ειδικότερα, και όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η κ. Ντάτσικα επισκέφθηκε τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης της  «ΑΛΚΥΟΝΗΣ» στη Ναύπακτο Αιτωλοακαρνανίας, το Άσυλο Αναπήρων - Γηροκομείο «Παναγία η Καθολική» στη Γαστούνη Ηλείας και το Άσυλο Ανιάτων Πατρών.

Η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας Γεωργία Ντάτσικα συζήτησε με το προσωπικό για το δύσκολο έργο τους, με στόχο την ποιοτική διαβίωση των φιλοξενούμενων και τους ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά τους.

Στη συνέχεια, με τους συνεργάτες της, παρέδωσαν πασχαλινά δώρα στους φιλοξενούμενους και τους εργαζόμενους,  ανταλλάσσοντας ευχές για τις Άγιες ημέρες. «Το Αναστάσιμο Φώς να φέρει υγεία, ελπίδα και αγάπη σε όλους τους ανθρώπους» ευχήθηκε η κ. Ντάτσικα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις