Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: O Δήμαρχος στη στολισμένη για την Πρωτομαγιά πλατεία Γεωργίου

Πάτρα: O Δήμαρχος στη στολισμένη για την...

Δείτε φωτογραφίες

 Tις δημιουργίες που έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία Γεωργίου για την Πρωτομαγιά επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Πατρέων. Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται:

Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού, Ήρα Κουρή επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί, μαζί με εργαζόμενους του Δήμου, την πλατεία Γεωργίου, προκειμένου να θαυμάσουν τις δημιουργίες που τοποθετήθηκαν για την Πρωτομαγιά, μέσα από τις οποίες αναδύεται στην πόλη μας, άρωμα άνοιξης και αισιοδοξίας.

Ο Δήμαρχος σε δήλωσή του, ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά τους εργαζομένους του Δήμου, ευχήθηκε, καλό Πάσχα, ειρήνη και αισιοδοξία και συμπλήρωσε: «Για μια ακόμα χρονιά οι εργαζόμενοι του Δήμου μας, στόλισαν την πόλη μας για την Πρωτομαγιά, όπως κάνουν και σε όλες τις γιορτές και εκδηλώσεις μας. Δείχνουν ότι αγαπούν την πόλη και τους κατοίκους της, είναι επιμελείς, έχουν ικανότητες και αυτό φαίνεται από τις δημιουργίες τους. Με τις δικές μας δυνάμεις, δίνουμε χαρά στην πόλη μας. Καλό Πάσχα σε όλους!».

Στην πλατεία Γεωργίου πρωταγωνιστούν οι άνθινες συνθέσεις με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια υπέροχη ανοιξιάτικη εικόνα που την απολαμβάνουν οι δημότες και οι επισκέπτες που διασχίζουν την πλατεία.

Στην πλατεία Τριών Συμμάχων κυρίαρχο στοιχείο είναι οι μεταλλικές κατασκευές που απεικονίζουν περιστέρια «σύμβολα ειρήνης» και μεταφέρουν μηνύματα για Παγκόσμια ειρήνη και ευημερία των λαών.

Οι δημιουργίες και ο στολισμός έγιναν από τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, του Καρναβαλικού Συνεργείου, της Διεύθυνσης Πρασίνου, της Διεύθυνσης Αυτεπιστασίας και της Διεύθυνσης Καθαριότητας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις