Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πυροβολισμοί στο Μαρούσι: Βίντεο - ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή με τον έναν νεκρό και τους δύο τραυματίες

Πυροβολισμοί στο Μαρούσι: Βίντεο - ντοκο...

Στο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφονται σκηνές έντασης και πανικού έξω από το κλαμπ

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο της φονικής συμπλοκής έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο του ΑΝΤ1 φαίνεται η ένταση που επικράτησε έξω από το μαγαζί επί της Λεωφόρου Κηφισίας και καταγράφηκε το αιματηρό περιστατικό με πρωταγωνιστές τον 20χρονο που τελικά υπέκυψε στα τραύματα που έφερε στον λαιμό του, τους δύο τραυματίες που έχουν μεταφερθεί στον «Ερυθρό Σταυρό» και άλλα μέλη μιας παρέας.

Ο ένας τραυματίας είναι ένας 26χρονος ο οποίος νοσηλεύεται στον «Ερυθρό Σταυρό» καθώς φέρει τραύμα στο μηρό. Τραυματίας είναι και ένας 23χρονος στρατιώτης που φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα η μία παρέα βρισκόταν μέσα στο μπαρ και η δεύτερη έξω. ‘Οταν βγήκαν τα πέντε άτομα από το κλαμπ άρχισε, ο καβγάς με την παρέα των τεσσάρων ατόμων. Κάποια στιγμή ένας από τους εμπλεκόμενους έβγαλε όπλο αλλά δεν πρόλαβε να πυροβολήσει γιατί πιθανότατα έπαθε εμπλοκή. Ένας από την άλλη παρέα τον τραυμάτισε θανάσιμα στο λαιμό με μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν περισυλλέξει από το σημείο μία σφαίρα 9 χιλιοστών, καθώς και ένα πιστόλι, τα οποία έχουν σταλεί για εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ δεν βρέθηκαν μαχαίρια.

Επίσης συλλέγουν βίντεο από υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να γίνουν οι έρευνες.

Ο δράστης μέσα στο κλίμα πανικού που επικρατούσε, κατάφερε να ξεφύγει.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις