Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μάχη Σιώρου: Δυστυχώς κύριοι είστε δημοτική αρχή του Περισσού και όχι της Πάτρας και των Πατρινών

Μάχη Σιώρου: Δυστυχώς κύριοι είστε δημοτ...

Όλα όσα είπε

Παρέμβαση, σχετικά με τους συμβασιούχους στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, έκανε η δημοτική σύμβουλος Μάχη Σιώρου με τον συνδυασμό «Πάτρα Ενωμένη».

Συγκεκριμένα, η κ. Σιώρου, ανέφερε: 

"Οι συμβασιούχοι του Δήμου Πατρέων, κατάφεραν κάτι πολύ σημαντικό με τον αγώνα και την προσπάθειά τους. Εχουν ξεγυμνώσει μία δημοτική Αρχή με σαφές και ξεκάθαρο κομματικό πρόσημο, που με τις παλινωδίες της αποδεικνύεται κατώτερη των προσδοκιών των πολιτών ως αυτοδιοίκηση, αλλά και αντιδραστική απέναντι στο εύλογο αίτημα μίας κοινωνικής ομάδας για δικαίωμα στην εργασία.

Γιατί αυτή η δημοτική Αρχή που στην αρχή παρίστανε τον «επαναστάτη Ποπολάρο» και εμφανιζόταν ως μοναδική υπέρμαχος των συμβασιούχων του Δήμου, μετά τους άδειασε, δεν στήριξε το αίτημά της ενώπιον της Δικαιοσύνης και τελικά, επιλέγει να… κάνει πολιτική, κατηγορώντας από τη μία πλευρά την αντιπολίτευση και από την άλλη πλευρά τις κυβερνήσεις.

Ας μιλήσουμε λοιπόν πολύ καθαρά.

Η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» κύριοι της δημοτικής Αρχής, δεν παίζει φτηνά παιχνίδια στις πλάτες των συμβασιούχων. Απλά και ξάστερα, εδώ και χρόνια στέκει στο πλευρό τους, σταθερά και αμετακίνητα υποστηρίζει το αίτημά της και ως αυτοδιοικητική παράταξη που διατηρεί την αυτονομία της δράσης και της γνώμης της, διεκδικεί στο πλευρό των συμβασιούχων, ανεξαρτήτως κυβερνήσεων και χωρίς κομματικές παρωπίδες.

Η δική μας παράταξη επιζητεί ουσιαστική συνδρομή προς τους συμβασιούχους, γι’ αυτό και πολύ ξεκάθαρα έχει ταχθεί υπέρ της αύξησης της χρηματοδότησης του Δήμου για την κάλυψη των αναγκών μισθοδοσίας, αλλά και την ενισχυμένη μοριοδότηση των συμβασιούχων προκειμένου να διεκδικήσουν με αξιώσεις μόνιμες θέσεις εργασίας στον Δήμο.

Και βέβαια, η δική μας παράταξη, όχι μόνο στέκει απέναντι σε κάθε μορφής βία (καταδικάζοντας τα επεισόδια που έγιναν το πρωί της προπερασμένης Παρασκευής), αλλά και απέναντι στις ενέργειες της δημοτικής Αρχής, που έντεχνα οργάνωσε και πραγματοποίησε δήθεν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον ίδιο ακριβώς χώρο όπου ήδη βρίσκονταν οι συμβασιούχοι.

Η αυτοδιοίκηση στον ελεύθερο - και όχι στον δικό σας κόσμο- κύριε Δήμαρχε, οφείλει να διεκδικεί το ίδιο για όλους και να στέκει στο πλευρό του συνόλου των πολιτών...

Δυστυχώς για την Πάτρα, η δική σας δημοτική Αρχή ποτέ δεν μπορεί να υπερβεί τις κομματικές γραμμές και ποτέ δεν κοιτάζει το σύνολο των πολιτών με τα ίδια μάτια.
Η δική μας παράταξη δεσμεύτηκε να υποστηρίζει τα συμφέροντα όλων των Πατρινών και το κάνει, αδιαφορώντας για το ποιόν έχουν ψηφίσει οι πολίτες στις δημοτικές και τις εθνικές εκλογές. Η δική σας αναμασάει πάντα τις ίδιες «καραμέλες», κάνει πάντα την ίδια «επαναστατική γυμναστική», διαχωρίζει τους πολίτες και τελικά, φροντίζει να αποδεικνύει διαρκώς ότι δεν είναι δημοτική Αρχή Πατρέων, αλλά… δημοτική Αρχή Περισσού.

Εμείς όμως θα επιμείνουμε:
Κύριε δήμαρχε,

Μιλήστε, επιτέλους καθαρά!

Είστε ή όχι με τους συμβασιούχους;

Θέλετε να διεκδικήσουμε όλοι μαζί το καλύτερο γι’ αυτούς και για την πόλη; Με ουσιαστικές παρεμβάσεις και όχι με πορείες του ΠΑΜΕ;

Αν θέλετε, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Αλλά, φοβάμαι πως δεν θέλετε…"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις