Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συγκίνηση για το θάνατο της Παναγιώτας χήρας Ανδρ. Σερέτη

Πάτρα: Συγκίνηση για το θάνατο της Παναγ...

Η εκλιπούσα ήταν μητέρα της Πρεσβυτέρας Ευγενίας που εκτελεί καθήκοντα εικονολήπτριας και φωτογράφου στον τηλεοπτικό σταθμό Λύχνο της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών

Θλίψη και συγκίνηση στην τοπική κοινωνία της Πάτρας προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Παναγιώτας (Νότας) χήρας Ανδρέα Σερέτη σε ηλικία 88 ετών.

Η εκλιπούσα ήταν συνταξιούχος νηπιαγωγός και μία σεμνή, ευγενική γυναίκα και άνθρωπος της εκκλησίας.

Η κηδεία της θα τελεστεί την Παρασκευή 26-4-2024 και ώρα 3 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Αρόη Πατρών και θα ακολουθήσει η ταφή της στο Κοιμητήριο στο Μπόρσι του νομού Ηλείας.

Η Παναγιώτα (Νότα) Σερέτη είχε δύο κόρες, την Πρεσβυτέρα Ευγενία νυμφευμένη με τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Βασίλειο Πατσό που λειτουργεί στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας, και την Νεκταρία Σερέτη που παλιότερα είχε εργαστεί και ως δημοσιογράφος, η οποία είναι παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο.

Η Ευγενία Σερέτη είναι γνωστή και αγαπητή σε όλους από την εργασία της ως εικονολήπτρια και φωτογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών Λύχνος.

Η Παναγιώτα (Νότα) χήρα Ανδρέα Σερέτη είχε τη χαρά εν ζωή να δει και δύο εγγονούς, τον Σωτήριο και τον Ανδρέα.

Παράκληση της οικογένειας της εκλιπούσης είναι αντί στεφάνων να γίνουν καταθέσεις υπέρ του Άρτου Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις