Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Στηρίζοντας τη φοιτητική κοινότητα, η Coffee Island προχωρά σε σημαντική δωρεά για την εκπαίδευση νέων νευροχειρουργών

Στηρίζοντας τη φοιτητική κοινότητα, η Co...

Με σταθερή προσήλωση στην υποστήριξη των νέων, η ομάδα της Coffee Island συμμετέχει, με αφοσίωση, σε δράσεις που οδηγούν σε πρόοδο και ευημερία

Η ομάδα της Coffee Island, συνεχίζει, με αφοσίωση, να νοιάζεται για όλα αυτά που κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Ως αρωγός διαφόρων πρωτοβουλιών που ενισχύουν την τοπική κοινωνία και σε σταθερή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πάτρας, οι άνθρωποι της CoffeeIsland επιλέγουν να βρίσκονται δίπλα στους νέους φοιτητές και μελλοντικούς επιστήμονες, υποστηρίζοντας την πολυδιάστατη δράση του Πανεπιστημίου Πατρών. Θεσμοί, που έχουν καθιερωθεί από τον εκπαιδευτικό φορέα, όπως τα Φοιτητικά Βραβεία Αριστείας, το Welcome-UPFestival, το Παιδικό Φεστιβάλ ΤΕΕΑΠΗ κ.α. έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της CoffeeIsland, ως δράσεις που γεφυρώνουν την επιχειρηματική με την τοπική κοινωνία και τις νέες γενιές.

Ενισχύοντας τον δεσμό μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στην προώθηση της υγείας και της επιστήμης για το κοινό καλό, για πρώτη φορά και με μεγάλη χαρά, οι άνθρωποι της εταιρίας προχώρησαν στη δωρεά πέντε προπλασμάτων εγκεφάλου (BrainKits) προς την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και ειδικότερα προς το ΤμήμαΝευροχειρουργικής. Πρόκειται για επαναχρησιμοποιούμενα μοντέλα εγκεφάλου, που δίνουν τη δυνατότητα σε νέους νευροχειρουργούς να εκπαιδευτούν σε χειρουργικές πράξεις, υπό συνθήκες οι οποίες προσομοιάζουν στις πραγματικές.

Η δωρεά των «Brainkits» ήταν καθοριστική για την επιτυχή διοργάνωση του διεθνούς εκπαιδευτικού σεμιναρίου: ATHENS VASCULAR AND ENDOVASCULAR HANDSON COURSE, που πραγματοποιήθηκε στις 12-13 Απριλίου 2024, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Νευροχειρουργικής Εταιρείας.

«Η στήριξη της επιστήμης σε πρακτικό επίπεδο μέσω τέτοιων κινήσεων αποτελεί έναν καθοριστικό παράγοντα για την εξέλιξη της ιατρικής πρακτικής. Η συμβολή του ιδιωτικού τομέα με δωρεές, όπως αυτή της CoffeeIsland, αποδεικνύεται κρίσιμη για τη διευκόλυνση της πρόσβασης σε σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.Παρά το γεγονός ότι οι νέοι γιατροί εκπαιδεύονται κυρίως στα δημόσια συστήματα υγείας, η στήριξη της επιστήμης με παροχή σύγχρονου εξοπλισμού προάγει την ανάπτυξή τους και ενισχύει τις δεξιότητές τους», δήλωσε σχετικά οΑναπληρωτής Καθηγητής Νευροχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, Δρ. Βασίλης Παναγιωτόπουλος.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά