Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κως: Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους- Θα εξεταστεί και το αδερφάκι του για τυχόν κακοποίηση

Κως: Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους- Θ...

Σε θρίλερ έχει μετατραπεί η υπόθεση θανάτου του βρέφους

Σε θρίλερ έχει μετατραπεί η υπόθεση θανάτου του βρέφους που μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο της Κω έπειτα από κατάποση τροφής. 

Το βρέφος βρέθηκε να φέρει σημάδια στο σώμα του με εκδορές και μώλωπες αλλά και ενδείξεις κακοποίησης με τους γονείς να δηλώνουν άγνοια.

Οι γονείς υποστήριξαν ότι τα σημάδια έγιναν από το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας όταν το μετέφεραν στο σπίτι. Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη των γονιών του άτυχου βρέφους για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου ενώ αύριο Δευτέρα και οι δύο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Στο μικροσκόπιο και το δεύτερο παιδί της οικογένειας
Μάλιστα φαίνεται πως στις έρευνες των αρχών έχει μπει και το άλλο παιδί της οικογένειας, το οποίο εξετάζεται από τον ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν και αυτό φέρει σημάδια κακοποίησης. 

Το χρονικό 
Όλα συνέβησαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου όταν η μητέρα του βρέφους διαπίστωσε πως το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του. Τότε άρχισε να φωνάζει, προσπαθώντας να επαναφέρει το μωρό και οι ένοικοι της πολυκατοικίας την άκουσαν να έσπευσαν να βοηθήσουν.

Στις 20:15 η μητέρα κάλεσε το ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να φτάνουν 10 λεπτά αργότερα. Διαπίστωσαν πως το βρέφος δεν ανέπνεε και εφάρμοσαν τα σχετικά πρωτόκολλα ανάνηψης.

Τι διαπίστωσαν οι γιατροί 
Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία, στις 20:32, το βρέφος παραδόθηκε στους εφημερεύοντες ιατρούς στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, οι οποίοι διαπίστωσαν την παρουσία άπεπτων τροφών στο αναπνευστικό του σύστημα, με αποτέλεσμα τη μη ροή οξυγόνου. Παρά τις προσπάθειες τους, το μωρό κατέληξε στις 20:45.

Κατά την εξέταση οι γιατροί είδαν εκδορές και γενικευμένες εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος του καθώς και ότι ο πρωκτικός δακτύλιος έφερε χαλάρωση. Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία και επιβεβαιώθηκαν τα ευρήματα των γιατρών.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις