Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Η παρουσία του Επιμελητηρίου Αχαΐας στην ‘’ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2024’’

Η παρουσία του Επιμελητηρίου Αχαΐας στην...

Δείτε ΦΩΤΟ

 Για 8η συνεχή χρονιά το Επιμελητήριο Αχαΐας έδωσε το ‘’παρών’’ στην έκθεση ’’ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2024’’ στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης, Κτίριο ΓΕΑ ΑΕ, απ’ τις 10 έως 14 Απριλίου, με πέντε (5) εκθέτες επιχειρήσεις- μέλη του, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του.

           Στην 5ήμερη εκθεσιακή δράση "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2024" παρευρέθηκαν πλήθος επιχειρηματιών και επαγγελματιών της Πελοποννήσου, καθώς επίσης και εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, φορέων και Αρχών.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, δόθηκε η ευκαιρία να αναδειχθούν επιχειρήσεις και προϊόντα της περιοχής, αλλά και να επιβεβαιωθεί έμπρακτα η συνεργασία των Επιμελητηρίων ολόκληρης της Πελοποννήσου, ως εκπροσώπων του επιχειρείν και μοχλών στήριξης και ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας. Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις ομιλίες και παρουσιάσεις της εκδήλωσης.

         Το  Επιμελητήριο Αχαΐας δεν θα μπορούσε να λείπει απ’ αυτό το επιχειρηματικό γεγονός, συνεχίζοντας την προσπάθεια ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων – μελών του.

        Στα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα του έλαβαν μέρος οι παρακάτω πέντε (5) επιχειρήσεις- μέλη του: Αφοί Παπαδόπουλοι ΟΕ (CARAVEL ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ) - ΜΥΣΙΡΛΟΥ ΣΑΠΟΥΝΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ) - ΟΙΝΟΙ ΛΑΡΙΣΣΟΣ Κτήμα Μαυρόγιαννη -ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Μ.ΠΡΑΠΟΠΟΥΛΟΣ) - Περιοδικό “Πατρινόραμα” (ONE STEP ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ).

       Τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας εκπροσώπησαν οι κύριοι: Μάρκος Απόστολος  (Οικονομικός Επόπτης) και Κάραμπετ Σάαντ (Αναπληρωτής Προέδρου Εμπορικού Τμήματος).

                Υπεύθυνες για τη συμμετοχή και παρουσία του Επιμελητηρίου Αχαΐας στην έκθεση ήταν οι κυρίες: Έφη Δημητρακοπούλου (υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Επιμελητηρίου Αχαΐας) και Όλγα Ανδριακοπούλου (υπεύθυνη Διοικητικής Υποστήριξης ΑΧ.ΕΠ.ΑΝ).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις