Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλιούπολη: Σκότωσε τη μητέρα του και έβαλε τέρμα στη ζωή του; Τα στοιχεία που θα αποκαλύψουν την αλήθεια

Ηλιούπολη: Σκότωσε τη μητέρα του και έβα...

Το επικρατέστερο σενάριο στο οποίο έχουν καταλήξει οι Αρχές

Σκότωσε τη μητέρα του, προκάλεσε αναστάτωση στους χώρους του σπιτιού, άφησε την πίσω πόρτα ανοιχτή και στη συνέχεια έστρεψε την κάνη του όπλου στον εαυτό του.

Αυτό το σενάριο εξετάζουν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών ως το επικρατέστερο για τα όσα διαδραματίστηκαν στο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη με θύματα μια 61χρονη μητέρα και τον 36χρονο γιο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σημείο και εξέτασε τις δύο σορούς προφορικά είπε στους αστυνομικούς ότι ο θάνατος της μητέρας έχει προέλθει νωρίτερα από αυτόν του γιου. « Όμως, δεν μας είπε εάν πρόκειται για διάφορα ημερών. Πιθανότατα μιλάμε για διαφορά ωρών.

Η κατάσταση της σορού της μητέρας λόγω και του τραύματος που έφερε στο κεφάλι αιτιολογεί την προχωρημένη ακαμψία σε σχέση με την κατάσταση της σορού του γιου. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να δούμε ότι “κουμπώνουν” μεταξύ τους», σχολιάζουν  αστυνομικές πηγές.

Απαντήσεις για να καταλήξουν οι Αρχές σε αυτό το σενάριο θα δώσουν το ιατροδικαστικό πόρισμα, η εξέταση της σορού του 36χρονου και συγκεκριμένα εάν υπάρχουν στα χέρια του ίχνη πυρίτιδας, αλλά και αν στην καραμπίνα που βρέθηκε σε διαφορετικό χώρο από αυτόν που εντοπίστηκαν οι δύο σοροί βρίσκονται δακτυλικά του αποτυπώματα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως εντός της οικίας βρέθηκαν όλα τα αντικείμενα αξίας και τα χρήματα της οικογένειας, γεγονός το οποίο σε συνδυασμό με το ότι η αναστάτωση που επικρατούσε ήταν ήπια οδηγεί τις Αρχές στο συμπέρασμα πως η εικόνα δεν συνάδει με αυτή μιας ληστείας ή διάρρηξης.

«Είναι νωρίς για να αποκλείσουμε κάποιο άλλο σενάριο, όπως ότι υπάρχει άλλος δράστης. Πρέπει να γίνει σύγκριση των στοιχείων που αντλήσαμε από τον χώρο με τα στοιχεία που θα πάρουμε από τις αναλύσεις που αναμένουμε. Για την ώρα αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο, δηλαδή ότι ο γιος σκότωσε τη μάνα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε», προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

Ψάχνουν τα κίνητρα

Και καταλήγουν: «Δεν έχουμε βρει ποιο θα μπορούσε να ήταν το κίνητρο. Γιατί ο γιος να σκοτώσει τη μητέρα του; Δεν έχουμε εντοπίσει κάποιο ιστορικό ψυχικής ασθένειας ή κάτι άλλο. Συνεπώς ψάχνουμε να βρούμε και ποιο ήταν το κίνητρο για να έχουμε μία τέτοια κατάληξη».

Υπενθυμίζεται ότι μητέρα και γιος είχαν να δώσουν σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη και χρειάστηκε να κινητοποιηθεί κλειδαράς, προκειμένου να μπορέσουν οι Αρχές να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού. Η πόρτα μάλιστα ήταν διπλοκλειδωμένη, ενώ η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν ανοιχτή χωρίς τελικώς να βρεθούν ίχνη παραβίασης.

πηγή ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις