Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

"Ποίηση Όροφος Μηδέν": Ξεκινά δυναμικά η spoken word σκηνή στην Πάτρα

"Ποίηση Όροφος Μηδέν": Ξεκινά ...

Την Παρασκευή 12/4 στο όμορφο στέκι "Το Μεγάλο μας Τσίρκο"

Την Παρασκευή 12/4, με τη διοργάνωση του πρώτου Ποίηση Όροφος Μηδέν, ξεκινά δυναμικά η spoken word σκηνή στην Πάτρα!

Οι διοργανωτές, μας καλούν στο όμορφο στέκι "Το Μεγάλο μας Τσίρκο" (Αρχιεπισκόπου Κύρριλου 14) για προφορική ποίηση και ένα line up από 6 γνωριμ@ ποιητ@ με ενεργή συμμετοχή στην spoken σκηνή από διαγωνιστικά Live slam Ποίησης έως και Live spoken performance.

Κάπως έτσι, το ξαδερφάκι της Ταράτσας Ποίησης γεννιέται για πρώτη του φορά στην Πατρα, και συγκεκριμένα στο ισόγειο του Τσίρκου για να γεμίσει ο χώρος με ποιήματα, μουσικές, ακροατές, συναισθήματα και ανοιχτά μικρόφωνα. Τέσσερις ποιητές άρτι αφιχθιντες από Αθήνα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και φτιάχνουν μια ποιητική βραδιά παρέα με τις δύο παρουσιάστριες τους, αποτελούμενη από ποίηση όχι όπως μας την έμαθαν, αλλά όπως την μάθαμε εμείς. Ποίηση από εκείνη που μας πήρε από το χέρι και μας έδειξε τη ζωή. Ποίηση για όλους και για όλα.
spoken word poetry performance:

ΠΟΙΗΣΗ ΟΡΟΦΟΣ ΜΗΔΕΝ #1

Για ποίηση πατήστε το μηδέν. Ελάτε να γράψουμε παρέα το πρώτο κεφάλαιο της spoken σκηνής στην Πάτρα, και εμείς υποσχόμαστε κάθε μήνα να είμαστε εδώ και να δημιουργήσουμε παρέα έναν χώρο για τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας.
Ανοιχτά μικρόφωνα σημαίνει να φέρεις εκείνο το ποίημα που έχεις γράψει, να φέρεις εκείνο το κουράγιο που έχεις ξεχάσει, να έρθεις να διαβάσεις το δικό σου γραπτό, τη δική σου ποίηση. Η Μαρία Μπάκα, η ανατολή, ο Satu Onak, η Jessica, η Black Bee και το γιασεμάκι ντύνουν με μουσική και beats τα γραπτά τους για εμάς και ανεβαίνουν στην σκηνή να μας χαρίσουν μια performance που θα μας εμπνεύσει όλ@!

________________________________________
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00, η performance ξεκινάει στις 20:30 και θα έχει διάρκεια 90’.
Στην συνέχεια θα έχει ανοιχτά μικρόφωνα, για να διαβάσει όποιο θέλει κάτι δικό του με συνοδεία μουσικής ή χωρίς. Αν κάποιο θέλει να συνοδεύσει με μουσική το γραπτό του καλό θα ήταν να έχει μαζί του σε στικάκι την μουσική που επιθυμεί. Η εγγραφή του open mic θα γίνεται κατά την είσοδο, και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
_______________________________________
Η performance βασίζεται σε πρωτότυπα ποιήματα, beats και μελωδίες. Κατά τη διάρκεια της performance θα ερμηνευτούν και θα αφηγηθούν γραπτά και κομμάτια που έχουν κυκλοφορήσει, ακυκλοφόρητα και διασκευές.
___________________________________
Στον χώρο θα υπάρχουν αντίτυπα των εντύπων, ποιητικές συλλογές και merch των ποιητών. Παράλληλα θα βρίσκεται εκεί ο κουμπαράς μας με ελεύθρη συνεισφορά για οποίο θέλει να στηρίξει όσο θέλει το εγχείρημα μας!
_____________________________________
Line Up:
Μαρία Μπάκα
Ανατολή
Jessica
Satu Onak
Hosts:
γιασεμάκι
Black Bee
Artwork και αφίσες: γιασεμάκι
_______________________________________
Τσίρκο , Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου 14
Πατρα
Παρασκευή 12/04/2023
Ώρα Προσέλευσης: 20:00
Είσοδος ελεύθερη (με ελεύθερη συνεισφορά)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture