Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σήμερα η κηδεία του 41χρονου Αιγιώτη Αστυνομικού

Σήμερα η κηδεία του 41χρονου Αιγιώτη Αστυνομικού

Στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων του Κοιμητηρίου Αιγίου

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Αιγιώτη Σπύρο Τζεραβίνη.

Ο 41χρονος Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ υπηρετούσε στις Πεζές Περιπολίες και βρισκόταν στο σπίτι του.

Ο Αστυνομικός, συμμετείχε σε διαδικτυακή συζήτηση (02/04-06.00), αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε. Συμμετέχων στη διαδικτυακή συζήτηση, ο οποίος είχε επικοινωνία με τον 41χρονο Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ, μετέβη στο σπίτι του και καθώς δεν έλαβε ανταπόκριση με γνώση ότι διέμενε μόνος του, ενημέρωσε τις Αρχές.

Αστυνομικοί από το ΑΤ Παγκρατίου, μετέβησαν στο διαμέρισμα του Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ και εντόπισαν νεκρό το συνάδελφό τους. Από τον έλεγχο στο φάκελο του Αρχιφύλακα, προέκυψε ότι τελούσε σε μακρά αναρρωτική άδεια λόγω προβλήματος υγείας που είχε διαγνωστεί.

Υπέρμαχος της υγιεινής ζωής και των γυμναστηρίων ο 41χρονος Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ, με καταγωγή από το Αίγιο, κατέληξε προδομένος από την καρδιά του.

Η κηδεία του Σπύρου Τζεραβίνη θα τελεστεί το Σάββατο 6-4-2024, στις 12.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων του Κοιμητηρίου Αιγίου όπου και θα ταφεί.

 Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Αθήνας:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και ιδίως οι υπηρετούντες στη Δ.Α.Ε.Α., θρηνούν για την απροσδόκητη απώλεια του συναδέλφου και φίλου μας ΤΖΕΡΑΒΙΝΗ Σπύρου, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή σε ηλικία μόλις 41 ετών.

Ο Σπύρος υπηρέτησε επί σειρά ετών το συνδικαλιστικό κίνημα, αφού από το έτος 2013 εκλεγόταν ανελλιπώς ως αντιπρόσωπος της Ε.ΑΣ.Υ.Α., έχοντας κερδίσει την εκτίμηση των συναδέλφων για τη διαρκή, αγόγγυστη και ανιδιοτελή συμμετοχή και προσφορά του στον κοινό αγώνα. Κυρίως όμως υπήρξε μάχιμος αστυνομικός του πεζοδρομίου, υπηρετώντας με ζήλο επί 20 έτη στις διμοιρίες της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης.

Με βαθύ πόνο αποχαιρετούμε τον καλό συνάδελφό μας και ένα από τα παλαιότερα στελέχη της Ένωσής μας, εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις