Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

«Είμαι παιδί μοιχείας, αλλά θα σκότωνα τον άνδρα μου αν απιστούσε…»

«Είμαι παιδί μοιχείας, αλλά θα σκότωνα τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Aποκαλυπτική ήταν η Κάρλα Μπρούνι σε πολυσυζητημένη συνέντευξη της εκπομπής της ιταλικής τηλεόρασης «Belve»

Η 56χρονη καλλονή Κάρλα Μπρούνι, super model, τραγουδοποιός και πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τη ζωή και τις απόψεις της στην ιταλική tv.

Οι δηλώσεις της για τον σύζυγό της πολιτικό Νικολά Σαρκοζί την πλούσια οικογένειά της και τη ροπή της στις εξαρτήσεις προκάλεσαν πολλές αναφορές στα διεθνή ΜΜΕ.

Λίγο πριν από το θάνατο του Alberto Bruni Tedeschi, του επιχειρηματία που τη μεγάλωσε και πήρε το όνομά του, ανακάλυψε ότι ο βιολογικός της πατέρας ήταν άλλος, ο Maurizio Remmert. Όπως είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη με την Francesca Fagnani: «Ο πατέρας μου μου έκανε ένα δώρο, με απάλλαξε από πολλές περίεργες ερωτήσεις που έκανα στον εαυτό μου. Μου είπε ότι δεν πρέπει να το πω στη μητέρα μου για να μην την προσβάλω. Και αυτό λέει πολλά για τη σχέση των γονιών μου. Ο βιολογικός μου πατέρας είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και είμαι χαρούμενος που τον γνώρισα. Πάνω απ' όλα, έτσι απέκτησα μια εντελώς νέα αδερφή». Ομολόγησε μάλιστα, πως ως παιδί μοιχείας δεν θεωρεί την προδοσία αμαρτία, εάν δεν είναι σοβαρή. Όμως στην περίπτωση του Σαρκοζί απαιτεί αφοσίωση.

 «Αν ο άντρας μου ερωτευόταν κάποιαν άλλη,  δεν θα το άντεχα. Θα τον σκότωνα. Θα του έκοβα το λαιμό, μετά θα πήγαινα στη φυλακή για λίγα μόνο χρόνια και, μόλις έβγαινα έξω, θα άρχιζα να είμαι μια ευτυχισμένη χήρα… Παντρεύτηκα μόνο όταν βεβαιώθηκα ότι θα ήταν μια μονογαμική σχέση. Ο Σαρκοζί με απάλλαξε από την αγωνία και τον φόβο μου. Τον λατρεύω, γιατί είναι η πρώτη φορά που συναντώ κάποιον που μπορεί να με προστατεύσει. Τον συνάντησα σε ένα δείπνο που παρέθεσε ένας φίλος. Μου άρεσε πολύ, αλλά δεν μου άρεσε η θέση του. Με ενδιαφέρει η ανθρώπινη δύναμη, όχι η πολιτική εξουσία».

Η Κάρλα αναφέρθηκε επίσης στον τρόπο που μεγάλωσε: «Απ’ έξω φαινόταν ότι είχα τα πάντα στην ζωή μου, από μέσα η αλήθεια ήταν άλλη, ναι είχα καλούς και στοργικούς γονείς αλλά πρακτικά αόρατους, μερικές φορές δεν θυμάμαι καν τα ονόματά τους, οπότε δεν έχει σημασία σε ποιο κάστρο ζούσα. Η απόλυτη ελευθερία είναι επικίνδυνη για τα μικρά παιδιά, όταν κάποιος είναι μικρός πρέπει να προστατεύεται. Οι γονείς μας δεν μας προστάτεψαν». Για την αδελφή της Βαλέρια Μπρούνι, ηθοποιό και σκηνοθέτη, είπε πως την «αγαπάει αλλά κάνει συνεχώς ταινίες εμπνευσμένες από την οικογένειά τους» Μάλιστα, μια αναφορά στην ίδια, έδειχνε μια μικρότερη αδελφή διαρκώς μεθυσμένη… Aισθάνεται λοιπόν πως την χρησιμοποίησε.  

Σε αυτό το σημείο παραδέχθηκε πως είναι επιρρεπής στις εξαρτήσεις. «Πρακτικά έχω σχεδόν σταματήσει να πίνω. Έχω την τάση να εξαρτώμαι από τα πάντα: ζάχαρη, τσιγάρο, αλκοόλ. Μερικοί άνθρωποι μπορούν να πιουν ένα ποτήρι κρασί και τέλος. Μόλις πιω μια γουλιά από το πρώτο ποτήρι, έχω μέσα μου ένα διαβολάκι που μου λέει να συνεχίσω, ότι είμαι καλά, ότι είμαι ωραία, να πιω το δεύτερο, μετά το τρίτο και το τέταρτο. Δεν έχω όρια, είμαι ασυγκράτητη».

Στο Φεστιβάλ των Καννών 2023

Στο Φεστιβάλ των Καννών 2023

Πέρυσι στο Σαν Ρέμο

Πέρυσι στο Σαν Ρέμο

Απάντησε όμως και σε ερώτημα για την εικόνα της και την αισθητικές επεμβάσεις.

«Ο καιρός περνάει, κι εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι' αυτό. Ναι, μερικές φορές λυπάμαι τον εαυτό μου όταν κοιτάζω το δέρμα μου, αλλά το αφήνω να συμβεί. Από πολύ μικρή έχω κάνει πολλές θεραπείες. Κάνω θεραπείες με βλαστοκύτταρα και νιώθω ότι βοηθούν το δέρμα μου. Επίσης laser, peeling αλλά όχι πολλά ενέσιμα γιατί το πρόσωπο έχει την τάση να γεμίζει και να κατεβαίνει και αυτό δεν έχει ωραίο αποτέλεσμα. Το μπότοξ, για παράδειγμα, λειαίνει το μέτωπο αλλά μετά από λίγο βρίσκω ότι δίνει ένα ελαφρώς περίεργο σχήμα. Μερικές φορές το έχω κάνει αλλά δεν το κάνω πάντα».

Τέλος, δεν παρέλειψε να μιλήσει για την εποχή της προεδρίας στο Παρίσι. «Ηταν ένας ρόλος ενδιαφέρων, μια συνθήκη μοναδική. Είμαι ευτυχής που τελείωσε».

Με το Νικολά Σαρκοζί βιώνει τη μονογαμικ...

Με το Νικολά Σαρκοζί βιώνει τη μονογαμική σχέση που ήθελε

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View