Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γυναικοκτονία: Θρήνος στην κηδεία της 28χρονης Κυριακής που έπεσε νεκρή έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων

Γυναικοκτονία: Θρήνος στην κηδεία της 28...

Είναι ντυμένη νύφη όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και φοράει λευκό στεφάνι στα μαλλιά. Στην θέα του λευκού φέρετρου όλοι λύγισαν.

Η 28χρονη Κυριακή κηδεύεται αυτή την ώρα στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου με τους δικούς της ανθρώπους να αναρωτιούνται γιατί τους συνέβη αυτό, με τα κλάματα και τον θρήνο να ακούγονται ακόμα και έξω από την εκκλησία.

Είναι ντυμένη νύφη όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και φοράει λευκό στεφάνι στα μαλλιά. Στην θέα του λευκού φέρετρου όλοι λύγισαν.

Τα τελευταία λόγια που άκουσε το νεαρό αυτό κορίτσι ήταν απαξιωτικά. Την ώρα που δεχόταν τις μαχαιριές από τον 39χρονο δολοφόνο της πονούσε και ένιωθε απελπιστικά μόνη της. Η 28χρονη Κυριακή άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της πρωταπριλιάς έξω από ένα αστυνομικό τμήμα όπου είχε προστρέξει για να ζητήσει βοήθεια. 

Και όλα αυτά έχουν καταγραφεί και κανείς δεν μπορεί να διαψεύσει ότι το κορίτσι αυτό έφυγε λόγω της εγκληματικής αμέλειας που επέδειξαν εκείνοι που θα έπρεπε να την είχαν προστατεύσει.

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις