Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δραματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ-Ανοιχτή αμφισβήτηση του Γιώργου - Συγκαλείται εκτάκτως η Κ.Ο.

Δραματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ-Ανοιχτή α...

Παραιτήσεις βουλευτών και κίνηση για σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

15.23 Συναντήσεις με κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης έχει στο γραφείο του στη Βουλή ο Πρωθυπουργός.

15.20 "Έχουμε υποχρέωση να διαχειριστούμε τη λαική εντολή, να διασφαλίσουμε τη συνοχή της κοινωνία,να αναστυλώσουμε την οικονομία και να αποτρέψουμε το χάος" τόνισε προσερχόμενος στο Κοινοβούλιο ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. "Εγώ είμαι εκλεγμένος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ" τόνισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής.

14:30 Στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Γιώργο Παπανδρέου και όχι στο Μέγαρο Μαξίμου όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Το ραντεβού το ζήτησε ο κ. Βενιζέλος και κατά την διάρκειά του αναμένεται να συζητηθούν όλες οι εξελίξεις που έχουν δημιουργήσει ρήγμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Στο μεταξύ η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους στη Βουλή, άφησε να εννοηθεί ότι στην περίπτωση που τεθεί ζήτημα πρωθυπουργού, εκείνη θα στηρίξει τον Γιώργο Παπανδρέου.

13:50 Οριστικοποιήθηκε πριν απο λίγα λεπτά οτι η έκτακτη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιηθεί στις 4:30 το απόγευμα. Μετά απο την ανακοίνωση αυτή πάγωσε και η διαδικασία συγκέντρωσης υπογραφών του ΠΑΣΟΚ που είχε ξεκινήσει απο το πρωί με το συγκεκριμένο αίτημα. Στις 7 το απόγευμα θα συνεδριάσει εκτάκτων και η Κ.Ο. της ΝΔ.

13:30: Κάθε λεπτό και ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στρέφει τα βέλη του στον Γιώργο Παπανδρέου. Μέχρι πριν λίγο 35 βουλευτές είχαν υπογράψει το κείμενο με το οποίο ζητούσαν σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Έως 13:19: Ραγδαίες είναι και σήμερα οι πολιτικές εξελίξεις ειδικά στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης. Πριν από λίγο η κυρία Βάσω Παπανδρέου ζήτησε σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ υπαινίχθη ότι τίθεται θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

Στο μεταξύ δήλωση βόμβα έκανε πριν λίγο έξω από τη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Λιντζέρης: «Οι πολιτικές ηγεσίες έφεραν τη  χώρα στο χάος και αποδείχθηκαν κατώτερες των περιστάσεων. Έπληξαν ανεπανόρθωτα το κύρος της Ελλάδας.

Υπάρχει κενό στην διακυβέρνηση, έλλειμμα στην διακυβέρνηση της χώρας. Καλώ τους συναδέλφους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να αναλάβουν πρωτοβουλίες», είπε, θ'εοντας ουσιαστικά θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

Την ίδια ώρα η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου θέλει άμεση συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ενώ οι «16» ετοιμάζονται να ξαναχτυπήσουν με νέα επιστολή αμφισβήτησης των χειρισμών του Γιώργου Παπανδρέου.

Όσον αφορά την δήλωση της κυρίας Παπανδρέου άναψε φωτιές καθώς σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για το κατά πόσο στην συνεδρίαση της Κ.Ο. θα τεθεί ζήτημα ηγεσίας, δεν το διέψευσε. Αυτή την ώρα η κυρία Παπανδρέου συγκεντρώνει υπογραφές για την άμεση σύγκλιση της Κ.Ο.

Στα παραπάνω να προστεθούν και οι παραιτήσεις των βουλετών Γιώργου Φλωρίδη και Έκτορα Νασιώκα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις