Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συναγερμός στην Ολλανδία: Άνδρας με εκρηκτικά κρατά ομήρους σε καφετέρια - Βίντεο με τη στιγμή της απελευθέρωσης τριών ατόμων

Συναγερμός στην Ολλανδία: Άνδρας με εκρη...

Εκκενώθηκαν 150 σπίτια

Συναγερμός σήμανε στην Ολλανδία για περιστατικό ομηρίας σε καφετέρια. 

Όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης για την ομηρία, περίπου στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου (30.03.24) άνδρας κρατώντας εκρηκτικά, μπήκε σε καφετέρια της Ολλανδίας.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο ύποπτος εισέβαλε γύρω στις 6 το πρωί του Σαββάτου (τοπική ώρα) σε καφέ μπαρ με την απειλή εκρηκτικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δράστης κρατά έως 5 ομήρους σε καφετέρια στην πόλη Έντε της ανατολικής Ολλανδίας και η αστυνομία έχει προχωρήσει στην εκκένωση 150 κατοικιών στην περιοχή. 

Σε νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας αναφέρεται ότι απελευθερώθηκαν τρεις εκ των ομήρων, με το περιστατικό να παραμένει σε πλήρη εξέλιξη.

Το κέντρο της πόλης Έντε, όπου έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, έχει αποκλειστεί και έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία.

Στο παρακάτω βίντεο αποτυπώνεται η στιγμή που ρομπότ κινείται προς την καφετέρια.

 

Η αστυνομία δεν θεωρεί πιθανό το τρομοκρατικό κίνητρο. «Βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλές ερωτήσεις για το κίνητρο. Προς το παρόν, τίποτε δεν δείχνει ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της την οποία δημοσιοποίησε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X.

Βίντεο με τη στιγμή της απελευθέρωσης τριών ομήρων – Κρατά άλλους 2 ο δράστης

Στο παρακάτω βίντεο καταγράφεται η στιγμή της απελευθέρωσης των τριών ατόμων, που είχαν τεθεί σε κατάσταση ομηρίας σε καφέ της πόλης Έντε της Ολλανδίας, με την αστυνομία να επισημαίνει πως δεν φαίνεται να είναι τρομοκρατικό το κίνητρο του δράστη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις