Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

MasterChef 2024: Έσπασε το γλυκό και αποχώρησε με μηδενική βαθμολογία

MasterChef 2024: Έσπασε το γλυκό και απο...

Τα σχόλια των κριτών

Η χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef 2024 εξελίχθηκε σε παράσταση νίκης για έναν υποψήφιο, ενώ η αποχώρηση συνοδέυτηκε από μηδενική βαθμολόγια.

Οι τρεις κριτές του Masterchef 2024 και ο guest chef Δημήτρης Μακρυνιώτης, γεύτηκαν το απόλυτο γλυκό, το οποίο ήταν ίδιο με το πρωτότυπο.

Κοντιζάς: Αποκάλυψε πώς γνώρισε την σύζυγό του - “Σου έδωσε τηλέφωνο η Κινέζα;”

 Όλοι τους αποθέωσαν τα πιάτα με το νούμερο 3 χωρίς να κάνουν την παραμικρή παρατήρηση.

Φυσικά όταν έφτασε η ώρα να τα αξιολογήσουν, τα δεκάρια έπεσαν «βροχή». «Δε χωράει κάτι άλλο από το ολοστρόγγυλο 10», είπε με θαυμασμό ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

 Μόλις αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του αψεγάδιαστων γλυκών, οι καταξιωμένοι chef και ο καλεσμένος τους, έδειξαν ταυτόχρονα τα δεκάρια τους στον Γιάννη Γεωργίου!

Πίσω στην κουζίνα, για να μάθουν τη βαθμολογία τους, έμειναν η Βιβή και η Ζωή. Φουλ του 7, πλην ενός έξι από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο απέσπασε αρχικά η Βιβή για να περιμένει, όπως και οι τηλεθεατές του MasterChef, να μάθει πόσους πόντους θα έπιανε η προσπάθεια της αντιπάλου της, Ζωής.

Με σκορ 28 έναντι 0, λοιπόν, η παίκτρια που έπρεπε να βγάλει την μαύρη της ποδιά και να αποχωρήσει από την κουζίνα του MasterChef ήταν η Ζωή.

Η νεαρή παίκτρια υπέστη μια σημαντική πληγή στο πιάτο της, μιας και το γλυκό της έσπασε ακριβώς όταν έληξε και ο χρόνος της δοκιμασίας με αποτέλεσμα να μην λάβει καν βαθμολογία από τους κριτές.

«Εκνευρίζομαι που κλαίω αλλά δεν ήθελα να φύγω, γι’ αυτό και κλαίω» παραδέχθηκε η Ζωή στην κάμερα ενώ λίγο νωρίτερα ζήτησε συγνώμη από τους κριτές του MasterChef για το κακό αποτέλεσμα στην προσπάθεια της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight