Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Καραμανλής για Τέμπη: «Έχω πολιτική ευθύνη και γι’ αυτό και παραιτήθηκα αμέσως – Είμαι στη διάθεση των Αρχών για εξηγήσεις»

Καραμανλής για Τέμπη: «Έχω πολιτική ευθύ...

Δείτε βιντεο

«Όλα τα ηχητικά ντοκουμέντα βρίσκονται στις ανακριτικές Αρχές» δήλωσε για τα Τέμπη ο Κώστας Καραμανλής μία μέρα μετά την καταψήφιση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

«Έχω πολιτική ευθύνη και γι΄αυτό και παραιτήθηκα αμέσως, το έκανα συνειδητά», τόνισε ο Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στο ΣΚΑΪ το πρωί της Παρασκευής για την εθνική τραγωδία των Τεμπών(29.03.24).  

 


«Σκύβω με απόλυτο σεβασμό στα θύματα και στους συγγενείς τους. Απόλυτος σεβασμός είναι να απέχουμε συνειδητά. Σεβασμός είναι να μην κάνουμε συνειδητή εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου», είπε ο ίδιος.

Στη συνέχεια και ερωτηθείς σχετικά με τις πιέσεις της αντιπολίτευσης για τη σύσταση Προανακριτικής, ο ίδιος επεσήμανε πως «αν υπάρξει κατηγορητήριο, είμαι στη διάθεση των αρχών για εξηγήσεις, αλλά με κατηγορούν δίχως κατηγορίες». 

«Αν ήμουν στη θέση των συγγενών δεν θα ήθελα να συναντηθώ με τον άνθρωπο που έχει τη γενικότερη εποπτεία του συστήματος», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο κ. Καραμανλής. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις