Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σ. Φάμελλος: Η συζήτηση σήμερα απέδειξε ότι βάσιμα υποβάλαμε την πρόταση δυσπιστίας – Αποδείχθηκαν τα μεγάλα κενά της κυβέρνησης και η έλλειψη απαντήσεων

Σ. Φάμελλος: Η συζήτηση σήμερα απέδειξε ...

Η δήλωσή του

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος σχολίασε το αποτέλεσμα της διαδικασίας της πρότασης δυσπιστίας, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν απάντησε σε όλα τα ερωτήματα για την παραποίηση των ηχητικών ντοκουμέντο, αλλά ούτε και στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να παραπεμφθεί ο κ. Καραμανλής στη Δικαιοσύνη.

Η δήλωση του Σωκράτη Φάμελλου: «Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα δεν απάντησε στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, να παραπεμφθεί ο κ. Καραμανλής στη Δικαιοσύνη για να ελεγχθεί, χωρίς κομματικές παρωπίδες, χωρίς κανένα κίνδυνο συγκάλυψης, κάλυψε τον κύριο Καραμανλή χθες και μοιράστηκε τις ευθύνες μαζί του.

 Ταυτόχρονα δεν απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που θέσαμε σχετικά με το αν γνώριζε τα παραποιημένα ηχητικά ντοκουμέντα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την αποκλειστική ανάγνωση του ανθρώπινου λάθους και δεν δέχτηκε να γίνει κάποια έρευνα γι’ αυτή την τραγική παραποίηση των ηχητικών ντοκουμέντο εκείνο το βράδυ.

Δεν μας είπε τι ενημέρωση είχε και τι έμαθε εμπιστευτικά από τον παραιτηθέντα πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ, τον κύριο Σπηλιόπουλο.

Όπως επίσης δεν είπε τίποτα για τα αίσχη του κυρίου Φλωρίδη αλλά και τις ανακρίβειες του κυρίου Σαραντόπουλου για το μπάζωμα.

Δεν μας είπε όμως και τίποτα για τις παραιτήσεις των δύο κορυφαίων υπουργών, για τα ραντεβού που έκαναν ή δεν έκαναν και για το αν ελέγχει πραγματικά τι γίνεται στο Μαξίμου.

Η όλη συζήτηση σήμερα απέδειξε ότι βάσιμα υποβάλαμε την πρόταση δυσπιστίας. Αποδείχθηκαν τα πολύ μεγάλα κενά της κυβέρνησης και η έλλειψη απαντήσεων.

Οι παραιτήσεις των δύο υπουργών απέδειξαν, επίσης, ότι βάσιμα έχουμε καταθέσει και το αίτημα για εκλογές. Διότι το συμπέρασμα της σημερινής συνεδρίασης είναι ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις και η κυβέρνησή του φυλλορροεί.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν κατέθεσε καμία απόδειξη, πέρα από τα λεγόμενα του.

Καμία απόδειξη για όλα αυτά που έχουμε καταθέσει. Για το ότι ο κ. Καραμανλής δεν πήρε προειδοποιήσεις, παρότι είχε έγγραφες καταγγελίες για τον επικίνδυνο σιδηρόδρομο.

Γιατί δεν επιδιορθώσετε το Κέντρο Τηλεδιοίκησης στη Λάρισα, γιατί δεν λειτούργησε το Δευτεροβάθμιο Κέντρο της Καρόλου και γιατί ενέκρινε εκ των υστέρων μια παράνομη μετάταξη με αλλαγή του ορίου ηλικίας για τον σταθμάρχη.

Οι απαντήσεις δεν έχουν δοθεί από την κυβέρνηση. Η κοινωνία όμως γνωρίζει τις απαντήσεις και σε αυτή τη βεβαιωμένη αντίληψη της κοινωνίας ότι υπάρχει συγκάλυψη. Ο κ. Μητσοτάκης ήρθε με τη σιωπή του σήμερα να επιβεβαιώσει δυστυχώς και αυτό το μεγάλο έγκλημα, το έγκλημα της συγκάλυψης. Ευχαριστώ πολύ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις