Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βουλή: Ανατροπή με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών

Βουλή: Ανατροπή με τις ομιλίες των πολιτ...

Τι συνέβη

Αλλαγή προγράμματος στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης στη Βουλή.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία επρόκειτο να ανοίξει τον κύκλο ομιλιών των πολιτικών αρχηγών, επικαλέστηκε κώλυμα, λέγοντας πως αντιμετωπίζει ένα επείγον ζήτημα, το οποίο δεν της επιτρέπει να μιλήσει πριν από τις 6 το απόγευμα.

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση της ΝΔ πρέπει να πέσει - Ένταση με Λαζαρίδη

Η συνεδρίαση διεκόπη για κάποια ώρα για να δουν αν δέχονται οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί να της παραχωρήσουν τη θέση τους. Η συνεδρίαση άρχισε ξανά και στο βήμα της βουλής ανέβηκαν ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός και ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας.  Όταν έφτασε η σειρά του προέδρου της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς, διαπιστώθηκε ότι ο Αλέξης Χαρίτσης έλειπε.

Η αντιπρόεδρος της Βουλής Όλγα Γεροβασίλη έκανε λόγο για «ένα μικρό πρόβλημα στην κυκλοφορία, εδώ κοντά». «Θα διακόψουμε μέχρι να φτάσει», είπε η κ. Γεροβασίλη, η οποία φέρεται να ενημερώθηκε από συνεργάτες του κ. Χαρίτση πως βρήκε κίνηση στον δρόμο.

 Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος αρνήθηκε να μιλήσει πριν από την Ζωή Κωνσταντοπούλου, οπότε όταν ο Αλέξης Χαρίτσης ολοκλήρωσε την ομιλία του, υπήρξε ακόμη μία σύντομη διακοπή γιατί η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δεν βρισκόταν στην αίθουσα για να πάρει τον λόγο.

«Κατόπιν αιτήματος της κ. Κωνσταντοπούλου, είχαμε αποφασίσει να μιλήσει στις 6. Λυπάμαι για αυτό που έγινε σήμερα, υπήρξαν αντικειμενικές δυσκολίες. Και τώρα θα περιμένουμε… Θα διακόψουμε πολύ λίγο, για λίγα λεπτά, μέχρι να έρθει η κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία έρχεται» είπε η Όλγα Γεροβασίλη.

Πράγματι η βουλή διέκοψε για άλλη μια φορά και ύστερα από λίγο η συζήτησε άρχισε και πάλι, με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας να ανεβαίνει στο βήμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις