Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μακελειό στη Μόσχα: Με μαυρισμένα μάτια οι ύποπτοι στο δικαστήριο

Μακελειό στη Μόσχα: Με μαυρισμένα μάτια ...

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ κατηγορούνται για “τρομοκρατία” και αντιμετωπίζουν ποινή ισόβιας κάθειρξης

Οι δύο πρώτοι ύποπτοι για το μακελειό στη Μόσχα την Παρασκευή που οδήγησε στο θάνατο 137 ανθρώπους, οδηγήθηκαν στο δικαστήριο.

Οι δυο άνδρες ήταν εμφανώς χτυπημένοι και με μαυρισμένα μάτια και σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ κατηγορούνται για “τρομοκρατία” και αντιμετωπίζουν ποινή ισόβιας κάθειρξης για το μακελειό στη Μόσχα.

 Το περιφερειακό δικαστήριο Μπασμάνι της Μόσχας απήγγειλε κατηγορίες στους δύο υπόπτους για την επίθεση στην αίθουσα συναυλιών την Παρασκευή σε τρομοκρατική ενέργεια, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Το δικαστήριο κατονόμασε τους υπόπτους ως Νταλερντζόν Μπαρότοβιτς Μιρζόγιεφ και Σαϊντακράμι Μουροντάλι Ρασαμπαλιζόντα. Συνολικά, οι ρωσικές αρχές έχουν ανακοινώσει τη σύλληψη 11 ατόμων, εκ των οποίων τέσσερις δράστες, σε σχέση με την επίθεση αυτή.

Νωρίτερα βίντεο των ρωσικών αρχών δείχνει τη στιγμή που οι ύποπτοι για το μακελειό στη Μόσχα οδηγούνται με δεμένα τα μάτια, στην έδρα της Ρωσικής Επιτροπής Ερευνών, για ανάκριση.

Άνδρες των ρωσικών δυνάμεων ντυμένοι με στρατιωτικές στολές, κρατούν τους συλληφθέντες για το μακελειό στη Μόσχα, καθώς βγαίνουν από ένα φορτηγάκι.

Οι ρώσοι, όπως φαίνεται στα πλάνα, βγάζουν από ένα βαν τουλάχιστον τρεις άνδρες με δεμένα μάτια και χέρια και τους οδηγούν προς τις αίθουσες του κτιρίου. Δύο από τους άνδρες φαίνονται με τα κεφάλια τους πιεσμένα σε έναν τοίχο και τα χέρια τους δεμένα με χειροπέδες.

Ξεχωριστό υλικό δείχνει το οπλοστάσιο που άφησαν πίσω τους οι ένοπλοι που οργάνωσαν το λουτρό αίματος στο Crocus City Hall, με τουλάχιστον 137 νεκρούς.

Αξιωματικοί δήλωσαν ότι βρήκαν μεγάλο όγκο με πυρομαχικά, περισσότερες από 500 σφαίρες και 28 γεμιστήρες στον τόπο της σφαγής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις