Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Τεράστιο «διπλό» του ΝΟ Πατρών με 13-7 επί του ΟΦΘ

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση

Μεγάλη νίκη στη Θεσσαλονίκη

Σημαντικό διπλό πέτυχε ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών καθώς επικράτησε με 13-7 του ΟΦΘ στο Εθνικό κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης για την 4η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Γκρουπ 2 στην Α1 Εθνική πόλο.

Οι Πατρινοί ανέβηκαν στην πέμπτη θέση με 12 βαθμούς εν αναμονή του αποτελέσματος της αναμέτρησης της ΑΕΚ κόντρα στο ΝΟ Χανίων, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στη τελευταία θέση με έναν βαθμό.

Οι φιλοξενούμενοι, με βασικό όπλο την άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση, πήραν προβάδισμα από το δεύτερο οκτάλεπτο και το αύξησαν μέχρι το φινάλε και το τελικό 13-7.

ΟΦΘ - ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ 7-13

Οκτάλεπτα: 2-2, 0-3, 4-3, 1-5.

ΟΦΘ (Λάμπρος Βογιατζόγλου): Τσακίρης, Γκιόκας, Βακαρέλης, Στεργίου, Γιώρτσιος, Νάνος 1, Ιωσήφ, Φουρναράκης, Παυλίδης Χ. 1, Κεϊχανί 1, Βάσιτς 4, Κιόσης, Βατσιώτης, Δημητριάδης, Πρωϊμάκης.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης, Αγγελόπουλος 1, Κανελλόπουλος Β. 1, Λαμπάτος 1, Παπαχριστόπουλος 1, Παπαδόγκωνας, Πασσάς 2, Ανδρικόπουλος 1, Γεωργαράς 3, Βικάτος 1, Γαβαλάς Ι., Γιώτης (παρθενική συμμετοχή σε ματς της Α1), Γουίλσον 1,  Θωμάς Μπετχαβάς 1.

Διαιτητές: Κουρτίδης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Πολυζώης Σιώης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports