Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου με τον Αντιδήμαρχο, για τη Μαιζώνος

Πάτρα: Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου ...

Για το χρονοδιάγραμμα πεζοδρόμησης

Πραγματοποιήθηκε στις 22/3/2024 συνάντηση στο Δημαρχείο Πατρών από μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου με τον Αντιδήμαρχο  Αρχιτεκτονικού Έργου και Έργων Υποδομής κ. Μελά, αναφέρει η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας και συνεχίζει:

"Από τον Σύλλογο συμμετείχαν η Πρόεδρος κα. Διονυσάτου Ερμιόνη, ο Γ Αντιπρόεδρος Αγγελόπουλος Χρήστος, ο Αναπληρωτής Ταμίας κ Λευκαδίτης Γιώργος, ο Εκπρόσωπος Τύπου Μακρής Ευθύμιος και το μέλος του ΔΣ κ. Ρούπας. Επίσης παρευρέθηκαν και καταστηματάρχες της οδού Μαιζώνος ώστε να συζητηθεί το χρονοδιάγραμμα της πεζοδρόμησης της.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα αναλύοντας όλους τους προβληματισμούς σχετικά με την υλοποίηση του έργου ζητώντας συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και αναλύοντας και άλλα επιμέρους ζητήματα που έχουν να κάνουν με την φορτοεκφόρτωση.

Ο Δήμος έδωσε τις απαραίτητες απαντήσεις αναλύοντας τα τεχνικά ζητήματα που προκύπτουν με την εξέλιξη των εργασιών και δεσμεύτηκε πριν την έναρξη του έργου να  ξανά πραγματοποιηθεί συνάντηση στον Εμπορικό Σύλλογο για περαιτέρω διευκρινήσεις.

Συμφωνήθηκε επίσης ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης για την διεκδίκηση των μεγάλων  και μικρών έργων που έχει ανάγκη η πόλη".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις