Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Το συναυλιακό καλοκαίρι των stars: O Στινγκ μας περιμένει 5 Ιουλίου στο Ηρώδειο

Το συναυλιακό καλοκαίρι των stars: O Στι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο Βρετανός ζωντανός θρύλος θα συνοδεύεται από ροκ ηλεκτρική μπάντα και την Ιταλίδα τραγουδοποιό Giordana Angi

Ζωντανός θρύλος της ποπ, o 72χρονος πλέον Στινγκ, ανανεώνει το ραντεβού του με το ελληνικό κοινό και καταφθάνει στις 5 Ιουλίου στο Ηρώδειο. Ο διάσημος Βρετανός καλλιτέχνης των 11 βραβείων Grammy, με τις πάνω από 100 εκατομμύρια δισκογραφικές πωλήσεις από την εποχή των Police και την μετέπειτα σόλο καριέρα του, υπόσχεται μια καθηλωτική συναυλία στην Αθήνα.

 Εννοείται πως όσοι πάνε θα απολαύσουν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών τις επιτυχίες «Fields of Gold», «Roxanne», «Every Breath You Take», «Message in a Bottle»,«Englishman in New York». Όμως ο ίδιος δεν έχει μείνει στάσιμος. Οι πρόσφατες εμφανίσεις έχουν αποθεωθεί ως «μαθήματα μαεστρίας» από την αγγλική εφημερίδα The Times  ενώ η The Guardian τον αποκάλεσε σπουδαίο. Συγκεκριμένα, έρχεται με μια ηλεκτρική ροκ μπάντα, που χαρίζει δυναμισμό στο ρεπερτόριό του, ενώ στο πλευρό του θα είναι η πολυτάλαντη Giordana Angi που έχει καθιερωθεί  στο Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο  και στο τηλεοπτικό show «Amici», επιτυγχάνοντας πλατινένια άλμπουμ. (Το ντουέτο τους στα ιταλικά «Amante» είναι εξαιρετικό…).

Ο συνθέτης, τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός, συγγραφέας και ακτιβιστής, o Στινκ γεννήθηκε στο Νιούκαστλ της Αγγλίας πριν μετακομίσει στο Λονδίνο το 1977 για να δημιουργήσει το συγκρότημα The Police μαζί με τον Stewart Copeland και τον Andy Summers. Η μπάντα κυκλοφόρησε πέντε studio άλμπουμ, κέρδισε έξι Grammy και δύο Brits, και εντάχθηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 2003.  Ως σόλο ερμηνευτής, ο Στινγκ έχει κατακτήσει επιπλέον 5 Grammy, Χρυσή Σφαίρα, Emmy, 4 υποψηφιότητες για Όσκαρ και πολλές τιμητικές διακρίσεις πανεπιτημίων.Το  best-seller μυθιστόρημά του «Broken Music» μπήκε στη λίστα των New York Times και έπαιξε σε παράσταση στο Μπρόντγουει.

Το 2019 κυκλοφόρησε το άλμπουμ My Songs, με σύγχρονες αποδόσεις των hits του,  περιόδευσε σε όλο τον κόσμο και έκανε μια επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων στο Λας Βέγκας. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ του, The Bridge, επιδεικνύει την πολυπλοκότητα και την ποικιλία της δημιουργικής του διαδρομής, αντιπροσωπεύοντας διάφορες φάσεις και στυλ από όλη την απαράμιλλη πορεία του. Πρόσφατα, έκανε την παραγωγή στο άλμπουμ του Shaggy, Com Fly Wid Mi, όπου ο εμβληματικός καλλιτέχνης της reggae ερμηνεύει τα τραγούδια του Sinatra σε ρυθμό reggae και τιμήθηκε με υποψηφιότητα για Grammy.

Πέρυσι, ο Sting έγινε εταίρος της Ivors Academy – η υψηλότερη τιμή που διατίθεται σε όσους έχουν αναδιαμορφώσει και επαναπροσδιορίσει την τέχνη και την τεχνική της μουσικής δημιουργίας. Το τραγούδι του «Every Breath You Take» προστέθηκε στο “Billions Club” του Spotify, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο streams στην πλατφόρμα, με το αντίστοιχο μουσικό βίντεο να ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο streams στο YouTube. Θέλετε κι άλλα;

 Ειδήσεις Τώρα

Οι επετειακές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου σε Πάτρα, Μεσολόγγι, Πύργο

Τα bombers της άνοιξης: Εντοπίσαμε το τζάκετ της επόμενης μέρας σε πολυκαταστήματα και πασαρέλες

Dior ambassador η Ντέβα Κασέλ, πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια ομορφιάς από Απρίλιο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View