Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παγιδευμένοι: Το μέλλον της σειράς και οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων

Παγιδευμένοι: Το μέλλον της σειράς και ο...

Η σειρά του ΑΝΤ1 απασχολεί ιδιαίτερα με τον δεύτερο κύκλο της…

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το αν θα συνεχιστεί, για τρίτη σεζόν, η σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1.

Οι άνθρωποι του καναλιού μπορεί να έχουν αρχίσει να σκέφτονται έναν νέο κύκλο, όμως οι συντελεστές φαίνεται ότι δεν «ψήνονται» ιδιαίτερα.

«Δεν μπορώ να απαντήσω. Νομίζω πως δεν θα συνεχιστεί όμως… Οι περισσότεροι συντελεστές -απ’ ό,τι ξέρω κι εγώ- έχουν πει όχι», είπε πρόσφατα ο Πέτρος Λαγούτης.

Την ίδια στιγμή, πάντως, το πιστό κοινό της παραγωγής μυθοπλασίας παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις και τις σεναριακές ανατροπές.

 Στον απόηχο της έκρηξης ο Σταύρος κι ο Σπύρος μεταφέρονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η Αγγελική τρομοκρατείται. Τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην εγκυμοσύνη της; Ο Γεράσιμος στο άκουσμα της είδησης της έκρηξης αδιαφορεί για τον κατ’ οίκον περιορισμό του και το σκάει για να δει τον τραυματισμένο γιο του… Ο Δημήτρης σκέφτεται ένα σχέδιο που πιστεύει πως θα κάνει τον Παύλο να σπάσει και να ομολογήσει την ενοχή του σχετικά με την δολοφονία της Μαριάννας. Θα πετύχει το σχέδιό του αυτή τη φορά; Ή θα πέσει σε τοίχο από έναν νέο αντίπαλο που δεν υπολόγιζε; Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας μιλούν με την Χρύσα και σχεδιάζουν να παγιδέψουν τον Περικλή. Πόσο διατεθειμένη είναι, όμως, η Χρύσα να τους βοηθήσει με όλο αυτό;

Ενώ τα κομμάτια του παζλ για την επίλυση της δολοφονίας της Μαριάννας ενώνονται, νέα εμπόδια μπαίνουν στον δρόμο του Δημήτρη και της Άννας. Η σύλληψη ενός ανθρώπου - κλειδί θα οδηγήσει σε ακόμα ένα στοιχείο για την δολοφονία, αλλά οι δολοφόνοι είναι ορκισμένοι μετά την επίθεση στο αμάξι του Δημήτρη να μην τα παρατήσουν.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Αγγελικής έρχεται στον Σταύρο μέσω...τρίτου, με τα σύννεφα να έχουν ήδη αρχίσει να σκεπάζουν την σχέση των δύο εισαγγελέων. Ο Δημήτρης και η Άννα προσπαθούν μέσα σε όλο τον πανικό να καταλάβουν ποιο είναι το σωστό για την σχέση τους, με τις τελευταίες εξελίξεις να μην τους αφήνουν. Μια απόπειρα δολοφονίας, ένα κηδειόχαρτο και μια απαγωγή, στήνουν τον Δημήτρη με την πλάτη στον τοίχο!

 

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight