Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Πρώτη ήττα για την ΝΕΠ στην Α2 Εθνική πόλο

Ο Τρασάι

Ο Τρασάι

Έχασε στην Καλαμάτα

Για τη 13η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών, η ΝΕΠ έχασε στην Καλαμάτα από την ΠΑΕ Αργης με σκορ 11-10.

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα για τα «δελφίνια» στην Α2 Εθνική πόλο.

Διαιτητές: Θωμάς-Τσότρας.

Τα 8λεπτα: 2-2, 3-4, 3-1, 3-3.

Τα γκολ της ΠΑΕ Αργης: Μηρογιάννης 1, Μακαντάνης 3, Νεγκίζ 2,  Γιαννόπουλος 2, Τσελέντης 1, Παπαποστόλου 1, Τσιότσιος 1.

ΝΕΠ: Μαυριόπουλος,Σπύρος Λυκούδης 3, Τζέιμς, Τουλγαρίδης 2, Καλαμας, Καραΐσκος 2, Τρασάι 3, Παπαγεωργίου, Πίτσικας, Καρράς, Αντίοχος, Δελαπόρτας, Δραγώνας, Αβαγιανός, Γιαννακόπουλος.

 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Η ΝΕΠ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα με την ΠΑΕ Αργης για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού της ομάδας μας Θόδωρου Κανελλόπουλου, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση μαζί με τον πρόεδρο των «δελφινιών» Μανώλη Τσουραμάνη και τον ταμία του συλλόγου Γιώργο Ανδρουτσέλη:
«Η ομάδα μας εκφράζει έντονα παράπονα για τη διαιτησία. Έπρεπε να χάσουμε. Γνωρίζαμε ότι οι κραυγές της ΠΑΕ Αργης για το παιχνίδι της με την ΠΕΚΕΒ θα είχε ως αποτέλεσμα τη δική μας ήττα. Οι διαιτητές ήταν ανεκτικοί στις ύβρεις και στο αντιπαθητικό παιχνίδι των γηπεδούχων εντός νερού, ενώ αντίθετα τιμωρούσαν τους δικούς μας παίκτες με την παραμικρή διαμαρτυρία. Δεν θα σταθούμε περαιτέρω στα τραγικά διαιτητικά λάθη - κάτι που δεν έχουμε κάτι έως τώρα και ούτε επιθυμούμε να ξανακάνουμε - όμως τελικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι έπρεπε να χάσουμε. Το δίδυμο της αναμέτρησης ήταν ανεπαρκέστατο. Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι της ΚΟΕ και της ΚΕΔ να αντιμετωπίζουν την ομάδα μας με σεβασμό στην ιστορία μας, αλλά και τη συνεπή παρουσία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια σε όλα τα πρωταθλήματα της Ομοσπονδίας. Λυπούμαστε για μια ακόμη φορά για ό,τι ζήσαμε. Συνεχίζουμε δυνατοί κι ενωμένοι με στόχο την πρώτη θέση του Ομίλου μας».

ΕΠΟΜΕΝΗ

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 23/03/2024
ΚΟΛ/ΡΙΟ ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ
ΧΙΟΥ 15:30 ΠΕΚΕΒ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΟ
ΓΕΡΑΚΑ 14:00 ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡ. ΠΑΕ ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΙΛΙΣΙΟ 20:00 ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΓΝΟ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 24/03/2024
ΠΕΠΑΝΟΣ 13:00 ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ ΟΦΗ

 

Αθλητικές ειδήσεις Τώρα

Ο Παναιγιάλειος έχασε 4-2 από τον Ιάλυσο στη Ρόδο

Το Πάτραι βράβευσε το παρελθόν του- ΦΩΤΟ

Βαθμολογία UEFA: Ζωντανή για 15η θέση η Ελλάδα μετά τις επικές προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports